Zvezdin Hvang ne može da dočeka da istrči pred pun sever: Marakana je nešto posebno!

28.09.2023

17:18

0

Autor: A. Š.

Najskuplje pojačanje u istoriji srpskog šampiona brzo se navikao na život u Beogradu

Zvezdin Hvang ne može da dočeka da istrči pred pun sever: Marakana je nešto posebno!
In Bom Hvang na meču sa Mančester sitijem - Copyright Profimedia

Neočekivana posrtanja u superligaškoj trci nikome u Crvenoj zvezdi nisu prijala. Ipak, vremena za preveliko tugovanje i razmišljanje o stvarima koje su prošle nije bilo jer vremenski cajtnot za registrovanje igrača za Ligu šampiona pritisnuo klupsko rukovodstvo da završi poslednja, ujedno i najzvučnija pojačanja ovog leta.

Jedno od njih, najskuplje u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana stiglo je iz Olimpijakosa. Korejski vezista In Bom Hvang predstavio se navijačima u susretima protiv Čukaričkog i Mančester sitija na otvaranju Lige šampiona, ali priznaje da jedva čeka da istrči na travu najvećeg srpskog stadiona.

Iskreno, jedva čekam da istrčim na Marakanu i zaigram pred Zvezdinim navijačima. Slušao sam mnogo priča i gledao klipove kako navija Zvezdina publika, a deo toga sam osetio na meču protiv Čukaričkog. Ipak, Marakana je nešto posebno i verujem da će atmosfera biti sjajna, te da će navijači ispuniti tribine – kazao je Hvang u najavi prvenstvenog meča sa niškim Radničkim (subota, 18.05 – TV Arena sport Premium1).

- Očekuje nas teška utakmica, upoznajemo se sa Radničkim i sa onim što nam preti od njih, ali smatram da smo najkvalitetniji tim u prvenstvu i da svaki rezultat mora isključivo od nas da zavisi. Jedva čekam utakmicu.

Duel sa Nišlijama biće sjajna prilika izabranicima Baraka Bahara, ali i navijačima, da naprave dobar štimung pred drugi meč Lige šampiona protiv Jang Bojsa na stadionu „Rajko Mitić“.

Pozivam navijače da dođu protiv Radničkog i da pobedom napravimo uvertiru za Jang Bojs. Znam da svi govore samo o toj utakmici, ali je i Superliga važna i moramo da budemo na visini zadatka. Potpuno smo fokusirani na Radnički, ne dozvoljavamo da se govori o bilo čemu drugom, tako da verujem da ćemo uz veliku podršku uspeti da zabeležimo pobedu i što je jednako važno, da kvalitetom fudbala zadovoljimo publiku. 

Iako nije imao vremena da se detaljnije upozna sa srpskom prestonicom i Crvenom zvezdom, Hvang kaže da se u klubu iz Ljutice Bogdana oseća kao kod kuće.

Sjajno sam se uklopio u tim, zaista su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Uverio sam se na delu koliko je Zvezda veliki klub, ali tek očekujem spektakularne utakmice. Ono čime sam posebno oduševljen su ljudi u klubu, ali i navijači. Imali smo sjajnu podršku protiv Čukaričkog, verujem da će u subotu biti još bolje - podvukao je Hvang. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike