Novinari ne mogu da mu oproste blamažu na Marakani: Mediji nastavili svoj rat sa trenerom Kluža

20.08.2021

13:18

0

Šumudika zapretio novinarima da će napustiti konferenciju ako nastave da ga pitaju za ostavku

Novinari ne mogu da mu oproste blamažu na Marakani: Mediji nastavili svoj rat sa trenerom Kluža
Copyright UEFA EUROPA LEAGUE CRVENA ZVEZDA VS CLUJ Belgrade, 17.08.2021. photo: Nebojsa Parausic / MN press

Šef stručnog štaba Zvezdinog rivala u plej-ofu Lige Evrope, rumunskog Kluža, zapretio je danas novinarima da će napustiti prostor za konferenciju ukoliko nastave sa pitanjem potrebe podnošenja ostavke.

Marijuš Šumudika ne razmišlja da se povlači sa kormila rumunskog šampiona, iako tamošnji mediji ne prestaju da pišu o debaklu koji je ta ekipa doživela na Marakani.

– Ako želite da mi postavite takva pitanja, prestaću da dajem izjave i napustiću salu. Utakmica sa Argesom trenutno mi je mnogo važnija – rekao je Šumudika.

Marijus Šumudika, Profimedia

– Nemam šta više šta da komentarišem osim da je došlo do sastanka sa upravom kluba, sa mnom, sa igračima, stvari su nazvane po imenu, nastavljamo aktivnost i verovatno ćete videti stav igrača u vreme utakmice.

Iskusni strateg rumunske ekipe kaže da osim beogradskog fijaska Kluž nije dao povod za negativne komentare na račun igre.

Osim ovog negativnog i sramnog rezultata, postignutog u Beogradu, inače smo u prvenstvu pokazali snagu, pokazali smo dobru pripremljenost. Posmatrajući samo fizičku pripremljenost, mi nismo imali problema, budući da smo ekipa sa najviše utakmica igrao u Evropi.

Minuli rad uči trenera Kluža da ništa nije oročeno, posebno ne podrška koju uprava pruža stručnom štabu.

– Ja sam u Turskoj imao još jedan sličan period. Predsednik je izašao i rekao da nema problema i nastavio sam još osam meseci da radim. Ne znam šta će se dogoditi. Svaki trener je stavljen uzazid kada nema rezultata.

Kluž je pre poraza od Zvezde doživeo i neuspeh u dvomeču sa švajcarskim Jang bojsom (3:1, 1:1).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike