Oni su hit prvenstva i sad hoće da pobede i Zvezdu: TSC će igrati na gol više u Beogradu

20.08.2021

12:34

0

Sjajan start sezone daje pravo da budu optimisti

Oni su hit prvenstva i sad hoće da pobede i Zvezdu: TSC će igrati na gol više u Beogradu
Copyright Fudbaleri TSC/MN Press/mr Fudbal, TSC Backa Topola, Crvena zvezda, Radost

Posle pet odigranih kola u Superligi na prvom mestu nalazi se ekipa TSC iz Bačke Topole.

Učinak od četiri trijumfa i jedan nerešen rezultat možda je i više nego što su u klubu očekivali na početku sezone, ali kada je stanje veća takvo kakvo je, niko nema nameru da stane sa podvizima.

Prvi veliki ispit TSC će imati u subotu (19.00) na stadionu Rajko Mitić,uz direktan prenos na TV Arena sport 1, kada gostuju aktulenom šampionu Crvenoj zvezdi.

Znaju u TSC da se Zvezdi ne preti, ali na krilima odličnog starta sezone najavljuju veliku borbu u Beogradu. Ovo se može pročitati i u izjavai tenera golmana lidera na tabeli.

– Malo je nedostajalo da osvojimo i svih 15 bodova, ali nam dosadašnji rezultati pokazuju da smo na pravom putu – rekao je Silard Farago.

Radost fudbalera Crvene zvezde foto: MN Press

On je istakao da će meč sa Zvezdom u Beogradu svakako biti težak i da “crveno-belima” pripada uloga apsolutnog favorita.

– Oni su najbolja ekipa u našoj zemlji već godinama. Pet godina uzastopno ulaze u evropska takmičenja, čime potvrđuju visoki kvalitet.

Uz napomenu da u ovom trenutku Crvena zvezda još možda nije došla do tečne igre kakvu je prikazivala prošle sezone, Farago je podsetio na visoke pobede Zvezde u duelima sa šampionima Kazahstana (Kairat, 5:0) i Rumunije (Kluž, 4:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

– Na Stadionu Rajko Mitić uvek je teško, tamo ekipe ne idu da pobeđuju, ali mi ćemo pokušati da damo sve od sebe i da ostvarimo što bolji rezultat. Imamo spremnu taktiku. S obzirom na to da smo u prethodnih pet kola postigli 16 golova, i sutra ćemo pokušavati da napadamo, da postignemo gol i na toj utakmici. Biće teško svakako, ali imamo pravo da se nadamo – kazao je Farago.

Igrač veznog reda Bertalan Bočkaj rekao je da već nekoliko nedelja vredno trenira sa ekipom i da su mu saigrači puno pomogli da se uklopi.

Pročitajte još:

– Mislim da smo na dobrom putu i jedva čekam utakmicu protiv Zvezde – rekao je Bočkaj, koji se nedavno pridružio ekipi TSC, kao pojačanje iz Honveda.

– Iskreno se nadam da ću i zaigrati na ovoj utakmici. Naravno, na šefu je da odluči kada će mi dati priliku, ja sam spreman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike