Vrela fudbalerka spremila iznenađenje za sve fanove! Ališa napravila kalendar za 2024. godinu, deluje baš žestoko! (FOTO)

22.09.2023

12:13

0

Autor: G. F.

Reprezentativku Švajcarske prati više od 15 miliona ljudi na društvenim mrežama

Vrela fudbalerka spremila iznenađenje za sve fanove! Ališa napravila kalendar za 2024. godinu, deluje baš žestoko! (FOTO)
Ališa Leman - Copyright Profimedia

Ako bar malo pratite dešavanja u svetu ženskog fudbala verovatno ste čuli za Švajcarkinju Ališu Leman. A i ako ne pratite, nemale su šanse da znate o kome je reč.

Opet, ako niste dosad znali o kome je reč, verujemo da ćete sada upamtiti. Reč je o fudbalerki Aston Vile, devojci od 24 godine, koja važi za jednu od najseksepilnijih na svetu. 

 

 

 

 

 

 

Na društevnim mrežama objavljuje intrigantne fotografije, a svakodnevno je prati više od 515 miliona ljudi. Fotografije koje objavljuje su očigledno više nego dovoljan magnet. Ne krije i da je biseksualka, što joj izgleda dodatno diže popularnost.

Sada je Ališa otišla korak dalje, pa zagolicala maštu svim svojim fanovima. Objavila je naslovnu stranu kalendara za 2024. godinu, a ako je suditi po toj fotografiji, biće to zanimljivo delo.

 

 

Jasno je da pored fudbala, Ališa ima i druge izvore prihoda, a svoju popularnost koristi na najbolji mogući naćin. Tu su brojni sponzorski ugovori koji donose novac, a uskoro će i kalendar u prodaju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike