Prelepa Špankinja otkrila erotske snove: Njega sam sanjala, bilo je vrlo romantično (FOTO GALERIJA)

06.07.2023

15:32

0

Autor: P.K.

Važi za jendu od najlepših teniserski na turu, zabavalja se sa kolegom

Prelepa Špankinja otkrila erotske snove: Njega sam sanjala, bilo je vrlo romantično (FOTO GALERIJA)
Paula Badosa - Copyright Printscreen/Instagram/paulabadosa

Teniska zvezda Paula Badosa je na pomalo čudan način otkrila da je imala erotski san o kolegi teniseru - i dečku - Stefanosu Cicipasu.

Na konferenciji za štampu u Vimbldonu, španska igračica je, bez podsticanja, ispričala priču o tome kako je ranije ove godine u Australiji imala "sočan" san o grčkom asu.

Badosa se javno zabavlja sa Cicipasom od Rolan Garosa Francuske, dobila je napad smeha, ali se potrudila da ne zalazi u ključne detalje svog sna.

Printscreen/Instagram/paulabadosa
 

- Da, pa, povredila sam se u Australiji. Gledala sam njegov meč, finale. Naravno, imala sam "džet leg" jer sam bila u Španiji. Odlučila sam da gledam taj meč. Iznenađujuće, jer nikad ne sanjam tenisere, ali sam te noći sanjala njega, da oboje pobeđujemo na Australijan openu. Onda je bilo kao da imamo veoma romantičan trenutak, ali neću da objašnjavam. Ovde ću se zaustaviti (smeh).

Njihova veza je došla u centar pažnje javnost u Parizu, kada je Badosa viđena u publici na Otvorenom prvenstvu Francuske kako gleda svetskog broja 5.

Printscreen/Instagram/tsitsidosa
 

Par će u petak igrati mešovite dublove na Vimbldonu protiv Džesike Pegule i Ostina Krajičeka. Oni su ludo zaljubljeni, a Cicipas je nedavno označio špansku lepoticu kao svoju "srodnu dušu".

- Osećam se srećno i zadovoljno. Nikada pre nisam osetio tu vrstu veze sa nekim. Ne želim da zvuči patetično ili bilo šta slično jer je to stvarnost i to je ono s čime se suočavam. Neizmerno sam blagosloven i srećan što se ovo desilo u ovoj fazi mog života. Imam priliku da radim ono što volim i da to radim sa nekim ko me potpuno razume. Više od svega me je zainteresovao njen um. Naravno da postoji privlačnost, ali ponekad je to samo interakcija duša i zaljubljivanje u njen um. Veoma je retko da se takve stvari dogode.

Par ima i zajednički Instagram nalog - tsitsidosa - na kojem dele simpatične fotografije sa svojih putovanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike