Teške optužbe protiv fudbalera Mančestera: Tukao devojku, sekao je, oštetio silikon u grudima... (FOTO)

05.09.2023

09:44

0

Autor: P.K.

Junajted ponovo uvučen u dramu sa porodičnim nasiljem

Teške optužbe protiv fudbalera Mančestera: Tukao devojku, sekao je, oštetio silikon u grudima... (FOTO)
Antoni - Copyright Tanjug/AP Photo/Alberto Pezzali

Ponovo je Mančester junajted uvučen u još jednu ružnu porodičnu dramu, pošto je Antoni (23) optužen da je napao svoju bivšu devojku.

Samo nekoliko dana pošto je Junajted pokazao vrata Mejsonu Grinvudu, iako je oslobođen svih optužbi za silovanje, sada je di-džej i influenserka Gabrijela Kavalin rekla da je Antoni napao dok je bila trudna, da joj je oštetio grudni implant i da je dobila posekotine kada je izbacio iz automobila u pokretu.

Krilni igrač je objavio saopštenje i negirao je sve optužbe, ali ga je Brazil izbacio iz tima za kvalifikacione mečeve Svetskog prvenstva protiv Bolivije i Perua i umesto njega pozvao Gabrijela Žezusa iz Arsenala.

Fudbalski savez Brazila se takođe oglasio:

- U cilju zaštite navodne žrtve, igrača, brazilske reprezentacije i CBF, organizacija obaveštava sve da je Antoni uklonjen za nacionalnog tima Brazila.

Junajted je odbio da komentariše, ali se sada suočava sa pritiskom da preduzme nešto. Grinvuda je suspendovao na 18 meseci kada je uhapšen pod optužbom za silovanje u januaru 2022.

Napadač je demantovao sve navode, u februaru je optužnica odbačena, ali Junajted je posle šestomesečne interne istrage odlučio da on ne može više da igra za klub i poslao ga je na šestomesečnu pozajmicu u Hetafe.

Antoni je kategorički negirao sve optužbe:

- Sa mnogo samopouzdanja tvrdim da su optužbe lažne. Moj odnos sa gospođom Gabrijelom je bio buran, sa čestim verbalnim uvredama sa obe strane, ali nikada nisam upotrebljavao bilo kakvu fizičku agresiju. Verujem da će policijska istraga otkriti istinu o mojoj nevinosti.

Kavalinova je mančesterskoj policiji podnela žalbu u kojoj je navela četiri incidenta porodičnog nasilja, telesnih povreda i pretnje vlastima u Sao Paolu.

U razgovoru za brazilski UOL otkrila je WhatsApp poruke i fotografije svojih povreda.

Kavalinova je optužila Atnonija da je napao u automobilu u junu prople godine, kada su bili na odmoru u Brazilu i da je tada pretio da će je izbaciti iz kola u punoj brzini.

Ona je sa fudbalerom došla u Mančester, gde je prešao iz Ajaksa za 95 miliona evra. Kavalinova kaže da je Antoni napao u januaru i da joj se tada izmestio "silikon" u grudima i da je dobila posekotinu na glavi. Poslednji napad se desio, kako ona kaže, u maju, kada joj je pretio staklom. Ona je tada dobila posekotinu na prstu u pokušaju da se brani.

- Stvarno sam se plašila da neću moći da izađem iz kuće. Antoni je zaključao vrata i nije me puštao da izađem. Prst mi je bio otvoren, bolelo je. Lomio je moje stvari, uzeo mi je pasoš.

Stvarno strašne stvari.

Pogledajte kako izgleda Gabrijela u provodu:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike