Ognjen Koroman skandal majstor! Odao se alkoholu posle fudbala, ali da se ponovo rodi sve bi isto radio!

21.09.2023

12:35

0

Autor: D. P.

Danas uhapšen zbog nasilja nad ženom

Ognjen Koroman skandal majstor! Odao se alkoholu posle fudbala, ali da se ponovo rodi sve bi isto radio!
Copyright MN Press

Ognjen Koroman (45) uhapšen je danas u Beogradu, jer je prema nezvaničnim izveštajima bliskim istrazi, u pripitom stanju fizički nasrnuo na svoju bivšu partnerku Anu M.

U šturim izveštajima može se pročitati da je bivši fudbalski reprezentativac i igrač Crvene zvezde prvo vređao Anu M. da bi je posle toga nogom udario u predelu rebara.

Ovim činom Koroman je dodao još jedan skandal svojoj biografiji, u kojoj je i prema njegovim kazivanjima, bilo dosta toga što nema veze sa sportskim načinom života.

Pre nego što je postao poznat i po noćnom životu, Koroman je bio uzoran momak sa Pala, koji je zbog talenta i neverovatne brzine došao u omladinsku školu Crvene zvezde da u crveno-belom dresu dosanja san fudbalskog profesionalca.

mnpress/Tanjug/ap
Ognjen Koroman u prodoru pored Raće Petrovića i Mladena Krstajića

Posle završenog staža na Marakani usledile su selidbe u Radnički iz Kragujevca, pa u subotički Spartak, da bi se u sezoni 2000-2001 kao igrač OFK Beograda definitivno potvrdio u seniorskom fudbalu i zaslužio prvi jači ugovor u karijeri potpisom za moskovski Dinamo.

Savićevićevo poverenje, pa "oceubistvo"!

Igre u Rusiji preporučile su ga selektorima. Prvo Dejanu Savićeviću, a posle i njegovom nasledniku Iliji Petkoviću. Za reprezentaciju je odigrao 36 utakmica, najbolje partije pružao je tokom kvalifikacija za Mundijal 2006. godine u Nemačkoj kod selektora Ilije Petkovića, sa kojim je "puklo" posle poraza od Holandije u prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu.

Mnogi su posle tog meča Koromanov primer isticali kao klasičan slučaj "oceubistva", budući da je prvi on digao glas protiv selektora, ubeđen da je nezasluženo utakmicu započeo na klupi kao rezerva.

mnpress/Tanjug/ap
Ognjen Koroman

Kritičari ovakvog Koromanovog poteza znali su da istaknu kako je upravo Petković prešao preko činjenice da brzonogi Paljanin nije odigrao gotovo ni minut tokom pola godine u engleskom Portsmutu, ali je bez obzira na to ostao član nacionalnog tima za SP u Nemačkoj! Međutim, takvo ponašanje bilo je deo Koromanovog karaktera!

Još kod Petkovićevog naslednika Havijera Klementea odigrao je par utakmica, a već kod Miroslava Đukića i Radomira Antića više nije bio pozivan u reprezentaciju. To mu, ipak, nije smetalo da pravi dobru klupsku karijeru kao igrač Crvene zvezde za koju je nastupao u dva navrata, od 2007. do 2009. i u sezoni 2010/2011.

Posle igračke karijere odao se alkoholu

Karijeru završava u Rusiji 2013. godine i posle toga počinje sa radom u mlađim kategorijama Crvene zvezde kao trener, ali je od tada pa sve do danas bio interesantniji medijima zbog svojih političkih stavova i intervjua o nesportskom životu nego zbog fudbalskih tema.

- Nisam prokockao novac kroz kocku, ali sam ga potrošio na život i ne žalim zbog toga. Sve bih opet isto uradio, bez obzira na sve, ja sam obezbedio decu tako da živim život kako ja hoću - rekao je Koroman u jednom intervjuu.

mnpress/Tanjug/ap
Ognjen Koroman

- Kad živiš u metropolama kao što su Moskva, London, Beograd i kada te povuče ljubav prema noćnom životu i porok prema ženama, sigurno je da se novca puno troši. Dosta sam izlazio, možda sam jedan od retkih fudbalera koji je najviše izlazio i trošio po diskotekama i splavovima. Posle igračke karijere odao sam se alkoholu. To je trajalo dve godine, ali sam se brzo vratio u ritam života i deci i to mi je najveća pobeda u životu.

- Nije sramota pasti, sramota je ne ustati. Možda je u jednom trenutku bilo i kokaina, ali sam se izvukao iz toga i pobedio sam sve to, izašao na pravi put i to je poruka za sve sportiste i ljude koji žele da budu pravi na ispravnom putu - rekao je nekadašnji fudbaler u istom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike