Engleski fudbal u šoku! Uhapšen igrač Mančestera zbog nasilja, klub ga suspendovao, ovo postaje sve gore!

30.01.2022

18:13

0

Jutros su se pojavile optužbe, sada je iza rešetaka

Engleski fudbal u šoku! Uhapšen igrač Mančestera zbog nasilja, klub ga suspendovao, ovo postaje sve gore!
Mejson Grinvud - Copyright Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, FILE

Zvezda Mančester junajteda Mejson Grinvud uhapšen je pod sumnjom za silovanje i napad u sklopu policijske istrage o optužbama iznesenim na društvenim mrežama.

Ovaj 20-godišnji reprezentativac Engleske je u međuvremenu i suspendovan iz kluba i ostaće u pritvoru za sada.

Sve ovo usledilo je nakon posta koji je podeljen na Instagramu na kome jedna devojka sa brojnim povredama po telu, uključujući i rasečenu usnu iz koje je liptala krv.

Ona je podelila i audio snimak na kome se čuje muški glas kako preti ženi. Ovi postovi su jutros ostavljeni na njenom Instagramu, ali su u međuvremenu uklonjeni.

- Policija Mančestera je ranije u nedelju postala svesna da su se na društvenim mrežama pojavile fotografije i snimci žene koja prijavljuje fizičko nasilje. Pokrenuta je istraga posle početnog ispitivanja, čovek u svojim 20-im je uhapšen zbog sumnje za silovanje i napad. Ostaje u pritvoru radi ispitivanja – saopšteno je iz policije.

Mančester junajted se odmah oglasio i rekao da će sačekati da vidi šta će otkriti istraga, ali da ne odobrava bilo kakvu vrstu nasilja. Sada je to saopštenje dopunjeno:

- Mejson Grinvud se neće vraćati treningu niti igrati utakmice do daljeg.

Policija je ranije danas obišla porodicu ove žene. Fudbaler je bio još u školi kada je postao najmlađi igrač Mančester junajteda u Ligi šampiona, pošto je imao 17 godina kada je zaigrao protiv Pari Sen Žermena.

Nazvan je "novim čudom od deteta" Junajteda. U prvi tim se probio 2020. i postigao 10 golova pre nego što je fudbal stao zbog pandemije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike