Ovom divljaku treba doživotno zabraniti bavljenje fudbalom! Brutalno je blaga reč za ovaj start! (VIDEO)

18.09.2023

17:26

0

Autor: A. Š.

Fudbaler Maratona Andre Orelana dobio je direktan crveni karton zbog pogibeljnog klizećeg starta na dva protivnička igrača

Ovom divljaku treba doživotno zabraniti bavljenje fudbalom! Brutalno je blaga reč za ovaj start! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter/fitomoca30

Svakakvih brutalnosti smo se nagledali na fudbalskim utakmicama, posebno onih u nižim rangovima takmičenja, ali slika koja dolazi iz Hondurasa jedna je od najbrutalnijih, tim pre što se radi o elitnom takmičenju tamnošnjeg fudbala.

Golom Kevina Lopeza u 85. minutu meča lider šampionata Olimpija došla je do tri boda na gostovanju protiv Maratona, koji je meč završio sa igračem manje zbog pogibeljnog starta Andrea Orelana pet minuta kasnije.

Primljeni gol u samom finišu utakmice očigledno je žestoko iznervirao mladog defanzivca (21) domaćih, koji je nesvarno grubim klizećim startom ostavio na travi dva protivnička igrača.

- Istina je da sam pogrešio i izvinjavam se svima, čovek sam i učim na greškama. Mislim da su me savladali momentum i hrabrost u igri, ali to što sam uradio uopšte nije korektno. To je deo fudbala, ostaje mi samo da naučim da kontrolišem svaki impuls, kao i da napravim balans. Ovo se više neće ponoviti – kazao je posle meča Orelan.

Potpuno očekivano, ovaj brutalni start ekspresno je postao viralan, a mnogi navijači nisu krili ogorčenost zbog onoga što su videli, pa su u komentarima pisali kako fudbaler Maratona nikada više ne bi trebalo da zaigra, te da nikada nisu videli kako se sudija hvata za džep i vadi crveni karton, a da igrač koji je napravio faul još nije ni pao na zemlju.

- Trebalo je da dobije dva crvena kartona za ovo – bio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike