Partizan opet za srčani udar! Očigledno smo dobar tim, ali bezveze primamo golove!

18.09.2023

11:09

0

Autor: G. F.

Gajas Zahid kreirao preokret crno-belh u duelu sa Radnikom

Partizan opet za srčani udar! Očigledno smo dobar tim, ali bezveze primamo golove!
Gajas Zahid - Copyright MN Press

Nije lako biti navijač FK Partizan već neko vreme, a u ovoj sezoni je trend da nije dobro ni za zdravlje.

Ono što crno-beli rade sa nervima svojih pristalica je zaista prilično neverovatno. Drugi put zaredom vratili su se iz 0:2 i stigli do trijumfa u Superligi.

U duelu sa Radnikom pokretač "parnog valjka" bio je pored ostalih Gajas Zahid, čovek koji je susret počeo sa klupe i koji je u 61. minut postigao prvi od tri gola Partizana.

- Druga utakmica zaredom za srčani udar! Prošli meč smo takođe gubili 2:0. To je pomalo nepotrebno. OK, prvi šut je zaista bio lud, tu ne možeš ništa da učiniš, ali moramo da se potrudimo u budućnosti da ne počinjemo iz zaostatka. Očigledno smo vrlo dobar tim, postižemo tri gola po utakmici, ali smo bez veze primili dva. Moraćemo da poradimo na tome! Zaista sam srećan zbog prvog gola, zbog nove pobede i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu - rekao je Zahid za zvanični sajt Partizana.

Za ono što se događalo u prvih 45 minuta u kojima je Partizan dominirao, ali ubedljivo gubio, Zahid nema objašnjenje.

- Teško je reći! Imali smo stvarno puno šansi i u prvom delu igre i mogli smo još tada sigurno da postignemo bar dva ili tri gola. Ipak, protivnici su postigli neverovatan gol i to je nešto što nam se više puta dogodilo. Moraćemo nešto da učinimo povodom toga, da bolje ulazimo u meč. Ovako je mnogo teže. Ovaj i prošli put smo preokrenuli, ali, na duže staze, to nije dobro.

Zahid je svoj prvi gol u dresu Partizana posvetio porodici.

- Svaki gol je za moju ženu, bebu i roditelje. Gledali su utakmicu i siguran sam da će videti još puno golova i pobeda ovog sjajnog kluba!

Partizan će za 10 dana na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu, a prethodno gostuju u Pančevu.

- Ovo neće biti moj prvi derbi. Slično je bilo i u Grčkoj i na Kipru. Biće sjajno biti deo toga, jednog istorijskog derbija. Nadam se da ćemo pobediti sledeću utakmicu i ući u derbi u odličnoj poziciji, a potom i na samom derbiju doneti radost navijačima - zaključio je Zahid.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike