Vojvodina ostala bez kapitena: Čumić se pozdravio sa "lalama" i otišao preko granice

15.09.2023

12:16

0

Autor: D. P.

U Rusiji je sledeća stanica

Vojvodina ostala bez kapitena: Čumić se pozdravio sa "lalama" i otišao preko granice
Nikola Čumić - Copyright MN Press

Dosadašnji ofanzivac i kapiten Vojvodine Nikola Čumić karijeru nastavlja u Rusiji.

Čumić je potpisao ugovor sa Rubinom iz Kazanja do leta 2027. godine.

Čumić je u Vojvodinu stigao prošlog leta iz grčkog Olimpijakosa, a u karijeri je nastupao još za Lucern, Sporting Hihon, Radniški iz Niša, Metalac i Slobodu iz Užica.

Čumić je u dresu „stare dame“ odigrao 41 utakmicu uz učinak od 16 golova i sedam asistencija, a početkom ove sezone poneo je i kapitensku traku.

Pre njega, Vošu su ovo leta napustili – Uroš Kabić, Mirko Topić, Nemanja Nikolić, Veljko Simić, Nemanja Ljubisavljević, Nikola Simić, Milan Vidakov, Jovan Milošević, Mamadu Traore i Iv Baraj.

Povodom transfera u Rusiju, oglasio se i Čumić:

- Pre svega bih želeo da se zahvalim Vojvodini na svemu što mi je pružila, što me je fudbalski vratila u život i pomogla mi da opet odem u inostranstvo. Verovao sam u sebe kada sam dolazio, ali sam isto tako verovao klubu, koji je ispoštovao sve što je bilo dogovoreno. U Vojvodini sam doživeo moje najlepše trenutke u karijeri, uživao sam u svakom danu, treningu, utakmici, trudio sam se da u svakom trenutku dam svoj maksimum, da svaku utakmicu igram sa mnogo energije. Mislim da sam se Vojvodini odužio na najbolji mogući način, pre svega mojim odnosom prema klubu i navijačima, a posle toga rezultatima koje sam postizao, na kraju je stigla kapitenska traka, to je do sada i najveći uspeh u mojoj karijeri. Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci, na ljubavi koji su mi dali, ispunio sam svoje obećanje kada sam rekao “da ću iz Srbije otići samo u inostranstvo “. Takođe isto sada mogu da im poručim, da za mene u Srbiji ima samo jedan klub, da je Vojvodina moja najveća ljubav u dosadašnjoj karijeri i da je od danas bogatija za jednog pravog i iskrenog navijača, a ja se nadam da ovo nije kraj između mene i Vojvodine. Zahvalio bih se klubu koji mi je izašao u susret za ovaj transfer, koji je uradio sve da me zadrži, ali jednostavno ponudu koju sam dobio nisam mogao da odbijem, jer ovakva ponuda ne stigne dva puta u zivotu…Za kraj hvala Vam svima na svemu, bodriću našu Vošu i radovaću se svakoj pobedi! Mi smo jedno, to je naša snaga - rekao je Čumić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike