Baš je moćan Saletov Čukarički! Trojka „brđana“ u Kragujevcu

21.08.2021

16:56 >> 17:02

0

Autor: Adam Štulić

Debi iz snova nekadašnjeg kapitena Partizana

Baš je moćan Saletov Čukarički! Trojka „brđana“ u Kragujevcu
Copyright Saša Ilić/MN PRESS

Za samo nekoliko dana Saša Ilić je od „grogiranog“ tima napravio mašinu koja je pre samo dve nedelje u Beogradu samlela Hamarbi. Čukarički ponovo deluje moćno, a u to su najbolje mogli da se uvere svi prisutni na stadionu „Čika Dača“, gde su „brđani“ lako preslišali povratnika u superligaško društvo Radnički 1923 – 3:0.

Nekadašnji kapiten Partizana imao je debi iz snova na velikoj sceni i odmah nagovestio da bi i na klupi mogao da bude podjednako uspešan kao i u kopačkama.

Nekadašnji reprezentativac je u ekspresnom roku uspeo da podigne poljuljano samopouzdanje svoje ekipe do te mare, da lakše nego što je bilo ko očekivao prođe kroz Kragujevac.

„Brđani“ su za manje od pola sata raspršili sve nade ambicioznog domaćina da može do povoljnog rezultata. Domaći nisu uspeli da se povrate od „šoka“ i prvog gola Đorđa Jovanovića (21’), a na semaforu je već stajalo 3:0, pošto su Ndijae u 42. i Milan Savić u 46. minutu rešili sve dileme oko konačnog ishoda meča na „Čika Dači“.

Pročitajte još

Kragujevčani su, s druge strane, posle dva vezana trijumfa na startu sezone, i epiteta hita šampionata, brzo upali u letargiju, pa su na poslednja četiri meča doživeli tri porza, uz jedan remi u Bačkoj Topoli protiv TSC, do kojeg su, podsetimo, došli golom Mirića iz penala u šestom minutu nadoknade vremena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike