Trener Zvezdinog rivala opet u elementu: U Beogradu doživeo debakl, ali od pobeda ne odustaje

22.08.2021

05:47 >> 08:44

0

U šampionatu imaju učinak šest od šest

Trener Zvezdinog rivala opet u elementu: U Beogradu doživeo debakl, ali od pobeda ne odustaje
Copyright Marijus Šumudika, Profimedia

Kluž je posle debakla u Beogradu u prvoj utakmici plej-ofa Lige Evrope nastavio sa pobedama u nacionalnom šampionatu. U meču šestog kola, ekipa Marijusa Šumudike je savladala Arđeš i zadržala prvo mesto na tabeli, sa maksimalnim učinkom.

Uoči duela u rumunskoj ligi, pričalo se mnogo o problemima koje ima sa pojedinim igračima. Sada je rekao kako je zadovoljan, iako je na konferenciji u Beogradu kazao kako neke igrače treba da bude sramota.

– Razgovarao sam sa igračima i sa upravom. Videli ste stav ekipe. Mislim da je to najvažnije i da je to bio njihov odgovor. Moram da im skinem kapu i čestitam. Obe utakmice su važne, a sada nas očekuje revanš. Nije mi se svideo rezultat iz prve utakmice, a bilo je i mnogo grešaka. Igrači žele da speru tu sramotu – kazao je temperamentni Šumudika.

pročitajte još:

– Igramo na dva fronta i moramo da budemo spremni na pobedu. Želim da igramo na svaka tri dana. To je dobro za klub, za tim, pa i za mene. Evropa je Evropa, bez obzira na takmičenje – dodao je trener Kluža koji se očigledno pomirio da će njegov tim u grupu Lige konferencija, a Zvezda u Ligu Evrope.

Jednostavno, prednost od 4:0 je baš velika.

– Nastavljamo u ovom stilu, i ako budemo ovako igrali osvajaćemo bodove u Ligi konferencija. Takođe želim da ostanemo neporaženi u prvenstvu – zaključio je Šumudika čiji tim ima učinak šest od šest.

Podsetimo, revanš je zakazan za četvrtak, sa početkom u 20.30.

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike