Srbija nas je razbila u drugom poluvremenu, ali smo pobedu zaslužili! Selektor Mađarske realan nakon trijumfa u Beogradu!

08.09.2023

07:44

0

Autor: G. F.

Marko Rosi posebno istakao učinak golmana reprezentacije koju vodi

Srbija nas je razbila u drugom poluvremenu, ali smo pobedu zaslužili! Selektor Mađarske realan nakon trijumfa u Beogradu!
Marko Rosi - Copyright Profimedia

Seriju dobrih, zapravo fenomenalnih ostvarenja naših sportista u četvrtak uveče nakratko su prekinuli fudbaleri.

Dok smo još bili pod svežom euforijom zbog tirjumfa basketaša na EP, titule prvaka Evrope naše stonoteniserke Borislave Perić Ranković, uz još jedno srebro i bronzu njenih kolega paraolimpijaca, dok nas ne pušta "košarkaško" ludilo", a i dalje slavimo Ivanu Vuletu i odbojkašice, te noći odvajamo za Novaka Đokovića, moralo je negde i da popusti.

A popustilo je na stadionu Rajko Mitić u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srbija - Mađarska 1:2 uz izdanje "orlova" koje je na momente bilo veoma bledo, a na momente ličilo na fudbal koji smo navikli da gledamo kada je Piksi preuzeo nacionalni tim.

 

 

Poraz nikada nije lep, ali došao je u dobro vreme i može da posluži kao znak za buđenje našim fudbalerima. Videli smo te znake buđenja u drugom poluvremenu kada se odbrana Mađara baš povijala pod napadima Srba i kada je njihov golman Deneš Dibus briljirao.

Videli su to svi koji su utakmicu sagledali realno, a takav je i selektor Mađarske Marko Rosi.

- Mislim da smo u prvom poluvremenu igrali vrlo dobro da budem iskren. Kod gola smo napravili grešku i to je jedina naša greška. Kada igrate protiv Srbije morate da trpite pritiske jer su oni snažan tim. Ali možemo reći da smo zaslužili pobedu jer smo igrali srce, a moramo da budemo zahvalni i Dibusu, jer nas je Srbija razbila u drugih 45 minuta - ocenio je selektor lidera u našoj grupi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike