Ja sam rođen spreman! Prva izjava Stankovića po preuzimanju novog kluba!

06.09.2023

22:38

0

Autor: A. S.

Bivši Zvezdin trener neće imati lak posao

Ja sam rođen spreman! Prva izjava Stankovića po preuzimanju novog kluba!
Dejan Stanković - Copyright Tanjug/Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Dejan Stanković je nakon epizode u Sampdoriji i pauze, odlučio da preuzme mađarski Ferencvaroš. Tamo će imati prilike da sarađuje sa Aleksandrom Pešićem, koga poznaje iz period Crvene zvezde i nema sumnje da će im ta energija biti od velikog značaja.

A po dolasku u Mađarsku, usledila je i prva izjava Dejana Stankovića kao trenera Ferencvaroša.

- Ovo je veliki klub i postoji pritisak za pobede, volim taj osećaj. Moj život je takmičenje. Kada me neko pita da li sam spreman, odgovaram da sam rođen spreman. Čim dobijete poziv od ovako velikog kluba, morate da budete spremni. Biće poraza, remija, ali naš cilj je pobeda na svakom meču. Navijači moraju da znaju da ostavljamo sve na terenu, to je moja filozofija. Možeš da napraviš grešku u dodavanju, da promašiš gol, ali stav mora da postoji - rekao je Stanković.

Njega sada očekuje da probudi igrače i izazove reakciju nakon što su ispali u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Klasvika sa Farskih Ostrva, a sada ih očekuju mečevi u Ligi konferencija.

Priznao je srpski trener i bivši fudbaler da je gledao prošlogodišnje okršaje sadašnje ekipe i Crvene zvezde.

- Naravno da sam pogledao obe utakmice i klub je napravio odlične rezultate, prošao je u osminu finala Lige Evrope, igrao je moderan i brz fudbal. Videla se snaga Ferencvaroša na tim mečevima - zaključio je Stanković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike