Mesi već spremio novi transfer: Argentinac ide kod velike engleske legende

22.08.2021

17:25 >> 17:38

0

A još se nije ljudski ni raspakovao u Parizu

Mesi već spremio novi transfer: Argentinac ide kod velike engleske legende
Copyright Lionel Mesi/TANJUG-Dejvid Bekam/Profimedia/Kolaž

Uzburkao je fudbalski svet, rasplakao milionsku armiju navijača Barselone i oduševio one kojima je PSŽ pri srcu, a sada već zna gde će i kako će dalje.

Iako još nije debitovao za fancuski tim Lionel Mesi je, kako piše Mirror sport, obavio razgovore sa budućim poslodavcem, legendom engleskog i svetskog fudbala Dejvidom Bekamom.

Nekadašnnji as Mančester junajteda i Reala je vlasnik Inter Majamija koji se takmiči u američkoj MLS ligi, a njegova ideja poslovanja je jasna. Dovodiće najbolje i najveće zvezde svetkog fudbala kad god bude mogao.

A u tu ideju se i te kako uklapa Mesi, koji je već kupio luksuzne apartmane u Majamiju. Tvrdi se da to nema mnogo veze sa prelaskom u Inter, ali je jasno da bi moglo da bude signal budućeg angažmana.

Tema razgovora između Mesija i Bekama navodno je bila saradnja po kojoj bi Argetninac kod Engleza došao 2023. godine, a kako su tekli razgovori može se naslutiti iz izjave suvlasnika Majamija Horhea Masa:

– Optimista sam i verujem da će Mesi zaigrati u dresu Intera iz Majamija. Kao najveći fudbaler naše generacije on deli stavove s nama, jer želimo da stvorimo klub svetske klase. Bekam i ja ćemo uraditi sve da najbolje svetske fudbalere dovedemo u naš klub!

Pročitajte još:

Lionel Mesi nedavno je potpisao ugovor sa PSŽ koji traje do 2023. godine, pa i to govori u prilog priči o odlasku u SAD za dve godine i transferu koji će ponovo prodramti fudbalski svet.

Savim je realno da će, ukoliko Mesi odluči da ode u MLS ligu, mnogi veliki igrači krenuti njegovim stopama, te da će Amerikanci na taj način pokušati da “ukradu” primat evropskim fudbalskim ligama.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike