Čukarički je još mlad za Ligu Evrope, Olimpijakos ponovo pokazao klasu (FOTO/VIDEO)

31.08.2023

21:49

0

Autor: D. N.

U Pireju, grčki klub je prilično lako rešio meč

Čukarički je još mlad za Ligu Evrope, Olimpijakos ponovo pokazao klasu (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Poražen je Čukarički i u revanšu protiv Olimpijakosa. Na terenu u Leskovcu je čak odigrao nešto slabije nego u Atini, tako da nije postigao ni gol. Atinjani su dali tri, a mogli su još.

Na kraju, Čukarički-Olimpijakos 0:3.

Treba reći iskreno: Čukarički i Olimpijakos nisu ista klasa. Iako je rezultat od 3:1 iz prvog meča možda nudio nekom nadu, jasno je na terenu da prosto nisu u istoj kategoriji.

To se pokazalo i večeras, jer je Olimpijakos bez prevelike muke došao do ubedljive pobede. Već posle prvog poluvremena bilo je 2:0 i ishod dvomeča je bio rešen.

Nema mnogo šta da se kaže o meču, pogotovo jer je Čukarički igrao bez povređenog kapitena Igora Docića. "Brđani" su počeli hrabrije, malo pobudili nadu domaće publike, ali su se gosti brzo probudili i pokazali kako stoje stvari.

Inače, da je neko samo slušao dešavanja sa meča bez komentatora Arene, pomislio bi da igra Crvena zvezda. Kao što je poznato, "delije" su u bratskim odnosima sa navijačima Olimpijakosa, tako da su se sve vreme orile pesme i Olimpijakosa i Zvezde, uključujući i standardno prozivanje Partizana. Na tribinama su bili transparenti obe navijačke grupe, pa čak i poziv na 60. rođendan stadiona "Rajko Mitić".

BLOG UŽIVO:

Kraj meča, 0:3

81. minut: Ulazimo u finiš meča, Olimpijakos i dalje napada, iako je dvomeč odavno rešen.

67. minut: Čukarički je uputio prvi udarac Brđana ka golu Pahalakisa posle više od sat vremena igre. Šutirao je Stanković, ali je golman Olimpijakosa bio na mestu.

52. minut: 0:3! Fortunis je izveo sjajan korner, a Recos ovoga puta pogađa gol!

46. minut: Počelo je drugo poluvreme!

- Mora se priznati da Olimpijakos zasluženo vodi. Što i nije iznenađenje, jer smo još u Atini videli da su ipak kvalietniji protivnik. Crveno-beli ovde, međutim, igraju na domaćem terenu, jer su navijači Crvene zvezde došli da ih podrže. Odjekuju pesme oba kluba čiji su navijači u bratskim odnosima, što malo kvari atmosferu na prelepom novom stadionu u Leskovcu.

Kraj prvog poluvremena, 0:2

45. minut: Majstorija Bijela, Olimpijakos vodi 2:0! Brza akcija je počela već na polovini Olimpijakosa. Lopta je prosto išla napred, a onda je došla do Bijela, a onda je Španac fenomenalnim driblingom "izlomio" odbranu Čuke i lako savladao Samurovića.

39. minut: El Kabi posle kornera je zatresao mrežu Čukaričkog, ali je sudija ipak video ofsajd! Ništa od gola, igra se dalje.

34. minut - GOL! Vodi Olimpijakos, strelac je Mansuras.

21. minut - Samurović je izvadio loptu iz već viđenog gola, posle šuta glavom Recosa.

13. minut - STATIVA! Mnogo sreće za Čukarički, Heze je ispalio projektil sa 20-ak metara, ali je mrežu "brđana" sačuvao okvir gola.

Olimpijakos ima podršku, sličnu kao da se igra u Pireju.

8. minut - Mirno je na startu meča u Leskovcu.

Počelo je!

Poznati su i starteri:

ČUKARIČKI: Samurović, Stevanović, Subotić, Drezgić, Nikčević, Stanković, Sisoko, Miladinović, Tošić, Janković, Ivanović.

OLIMPIJAKOS: Pahalakis, Vrusaj, Recos, Freire, Rodinej, Hese, Kamara, Masuras, Bjel, Fortunis, El Kabi.

17.50 - Kao i atmosferu na nešto više od dva sata od početka.

17.45 - Pogledajte i fotografije iz Leskovca.

Utakmica će početi u 20 časova, a glavni sudija je Dani Makeli iz Holandije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike