Opsadno stanje u Atini zbog Hrvata: Ni muva ne može da prođe!

19.08.2023

12:56

0

Grci ništa ne prepuštaju slučaju u revanš meču između AEK-a i Dinama nakon što je pre desetak dana ubijen navijač crno-žutih

Opsadno stanje u Atini zbog Hrvata: Ni muva ne može da prođe!
Stadion AEK-a - Copyright Profimedia/Dimitris Lampropoulos/Anadolu Agency

Opsadno stanje je u Atini zbog revanš meča između AEK-a i Dinama, a razlog je ubistvo navijača Mihalisa Kacurisa od hrvatskih huligana.

Da se ne bi ponovile greške iz prošlosti, pojačane su kontole na graničnim prelazima, cela prestonica Grčke je pod policijom, na svakom koraku mogu da se vide organi javnog reda, a i helikopteri nadleću grad kako bi ništa prepustili slučaju.

Iz AEK je najavljeno da niko ko nema kartu neće moći ni da priđe stadionu, niti da se zadržava oko stadiona, kao i da ljudi koji nose rančeve neće moći da priđu stadionu, upravo da ne bi sa sobom poneli neke zabranjene predmete.

Ovakve mere bezbednosti se radi, kako se ne bi ponovili stravični incidenti od pre desetak dana kada je ubijen navijač AEK-a Mihalis Kacuris zbog čega je bila odložena utakmica između žuto-crnih i Dinama iz Zagreba.

Inače, revanš meč između kluba sa Nove Filadelfije i hrvatskog šampiona igra se večeras u Atini, a u prvom meču Grci su slavili sa 2:1 na Maksimiru.   

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike