Grobari održali lekciju Vučeliću i Vazuri - Partizan je iznad svega!

18.08.2023

09:49

0

Autor: A. Š.

Uprkos bojkotu organizovane grupe, navijači crno-belih pokazali da im je interes kluba na prvom mestu

Grobari održali lekciju Vučeliću i Vazuri - Partizan je iznad svega!
Navijači Partizana - Copyright MN press

Sezona se još nije ni zahuktala, a fudbaleri Partizana već su morali da igraju jedan od najvažnijih mečeva u njoj.

Posle blamaže u Azerbejdžanu pre sedam dana, crno-beli su na stadionu u Humskoj nadoknadili dva gola zaostatka (2:0) i u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija savladali Sabah posle boljeg izvođenja penala (2:0 - 5:4).

Nije izabranicima Igora Duljaja bilo nimalo lako protiv rivala koji je u Bakuu i te kako pokazao da može biti opasan, a posao im nije olakšalo ni to što sa južne tribine nisu imati prepoznatljivi vetar u leđa.

Već je poznato da će organizovana navijačka grupa Partizanovih navijača ove sezone bojkotovati utakmice na stadionu u Humskoj, zbog toga što se predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura mesecima unazad oglušuju o njihove zahteve da napuste čelo Valjka.

I nije tajna, godinama već rukovodeći tandem posrnulog velikana iz Humske većinom svojih poteza pokazuje da im interes kluba nije na prvom mestu, ali su u četvrtak uveče dobili čas iz vernosti od onih kojima Partizan bez ikakve dileme znači više nego njima dvojici.

Jer, uprkos velikom nezadovoljstvu, navijači Partizana gotovo do poslednjeg mesta su ispunili bočne tribine, pod vođstvom Vučelića i Vazure dodatno oronulog, fudbalskog zdanja u Humskoj, osetivši trenutak da je Duljaju i igračima neophodna pomoć, još jednom pokazavši rukovodećem tandemu crno-belih da je Partizan iznad svega!

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike