Prazan jug ima poruku za Grobare! Transparent je ispratilo detaljno obaveštenje - ovo je dobio svako na stadionu! (FOTO)

17.08.2023

20:42

0

Autor: A. Š.

Najvatrenije pristalice Partizana osetili potrebu da svojim saborcima dodatno objasne razlog zbog čega je južna tribina pusta protiv Sabaha

Prazan jug ima poruku za Grobare! Transparent je ispratilo detaljno obaveštenje - ovo je dobio svako na stadionu! (FOTO)
Copyright 24sedam/Gojko Filipović

Navijači Partizana rešeni su da se ove sezone izbore za, po njihovim shvatanjima, slobodan klub. Organizovana grupa pristalica crno-belih ušla je u bojkot svih utakmica koje se igraju na stadionu u Humskoj, kao vid konačne borbe protiv predsednika kluba Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure.

Zbog toga ni večeras izabranici Igora Duljaja neće imati prepoznatljiv vetar u leđa sa južne tribine, iako bi im on i te kako značio u pokušaju da se domognu plej-ofa Lige konferencija.

Prazan jug dočekao je svakoga ko se večeras, na utakmici protiv Sabaha, našao na tribinama stadiona u Humskoj. Kao i poruka na ogradi: Bojkot do konačne pobede i smene uprave!

Takođe, organizovana grupa Grobara osetila je potrebu da se povodom ove situacije obrati saborcima, pa je svaki navijač na stadionu dobio i proglas za detaljnim objašnjenjem za odluku grupe da jug ostane prazan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike