Izdaja u Sevilji! Gudelj silom prilika šutirao peti penal – trener očajan: Zbog toga sam ga uveo, a on je odbio!

17.08.2023

17:33

0

Autor: A. Š.

Velika bura mogla bi da se podigne na Ramon Sančez Pizhuanu ukoliko se ove tvrdnje ispostave kao tačne

Izdaja u Sevilji! Gudelj silom prilika šutirao peti penal – trener očajan: Zbog toga sam ga uveo, a on je odbio!
Nemanja Gudelj - Copyright Profimedia

Bila je Sevilja nadomak još jednog evropskog trofeja i velikog skalpa. Šampion Evrope Mančester siti bio je na konopcima u duelu Superkupa Starog kontinenta, ali je na kraju uspeo da podigne pehar posle boljeg izvođenja penala.

Tragičar meča sinoć je bio srpski reprezentativac Nemanja Gudelj, ali se dan kasnije situaciju okrenula za 180 stepeni i preti da izazove velike potrese na stadionu „Ramon Sančez Pizhuan“.

Španski mediji bruje – velika izdaja dogodila se u sredu uveče u Atini. Iskusni španski vezista Suso ušao je na teren u poslednjim momentima meča, s očiglednom namerom stratega prošlosezonskog osvajača Lige Evrope Hozea Luisa Mendilibara da upravo on bude jedan od izvođača penala.

Ipak, Suso je to odbio da uradi. Iako iskusni strateg nije to rekao direktno, između redova se priično jasno može zaključiti da se radi o njemu, pošto je upravo on ušao na teren umesto Erika Lamele.

- Pogrešio sam zbog toga što sam izveo Lamelu iz igre. Da je ostao na terenu sigurno bi šutirao penal, ali sam mislio da će svežina pomoći igračima koji su ušli da šutiraju bez problema. Prevario sam se, da sam znao šta će uraditi nikada ga ne bih uveo u igru – kazao je Mendilibar, koji nije želeo konkretno da odgovori na pitanje novinara da li misli na Susa.

- Ne mogu da vam kažem ništa više.

Suso je u Sevilju stigao pre tri godine iz Milana, a iako mu ugovor s klubom važi još dve godine španski mediji pišu da je sinoćnim potezom najverovatnije sebi „kupio“ ispisnicu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike