Srbin uvredio majku navijača, sad plaća karte svima: Klub ih pozvao na utakmicu i da povedu mame (FOTO)

13.08.2021

13:07 >> 14:12

0

Đorđe Despotović se nije proslavio potezom, ali klub iz Kazanja ima zaposlene bogove marketinga

Srbin uvredio majku navijača, sad plaća karte svima: Klub ih pozvao na utakmicu i da povedu mame (FOTO)
Copyright Đorđe Despotović foto: Profimedia

Srpski reprezentativac Đorđe Despotović nije mogao da obuzda svoje emocije nakon ispadanja Rubina iz Kazanja u trećem kolu kvalifikacija za plasman u Ligu konefrencija od poljskog Rakova.

Najbolji strelac ruske ekipe nije mogao da prećuti na jednu prozivku navijača preko Instagrama, pa je zbog njegove nepristojnosti morao da profunkcioniše krizni marketing kluba.

Šta se tačno desilo? Jedan od ljutih navijača ekipe iz Kazanja prokomentarisao poraz od Poljaka tako što je u prvi plan svog komentara stavio odsustvo povređenog Despotovića:

Gde je najbolji napadač ruske Premijer lige (RPL), koji je rekao da bi, da nije otišao u Kazahstan, danas igrao za Barselonu ili Real? Gde si, Despotoviću?

Nije poznato koliko je Srbinu bilo potrebo da reaguje, ali kada je to učinio nije napravio nešto čime bi mogao da se ponosi:

– Sa tvojom mamom!

Napisano više nije moglo da se izbriše, jer slika prepiske počela da se “šeruje” društvenim mrežama. Znajući kakav će negativni publicitet da izazove gest Despotovića, u ceo slučaj se umešala marketing služba Rubina, koja je i ranije pokazala da u svojim redovima ima majstore svog posla.

 

Đorđe Despotović na Instagramu/Printscreen

Na zvaničnom profilu kluba objavljeno je izvinjenje u ime Despotovića, uz poziv navijačima da na sledeću utakmicu protiv Krila Sovjetov dođu u društvu svojih mama.

– Sinoć je Despotović, kao i svi i mi, bio jako iznerviran i nije uspeo da suzbije emocije, pa danas poziva vas i vaše majke na utakmicu protiv Krila! O trošku Despota – napisano je na društvenoj mreži.

Klub je precizirao da će uz kupljenu kartu navijača, njihove majke, uz validan dokaz o majčinstvu, dobiti karte koje će platiti Despotović.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike