Bivši reprezentativac Hrvatske uhapšen zbog ubistva u Atini: Svi smo iznenađeni!

10.08.2023

19:12

0

Autor: A. Š.

Hrvatski mediji, s podjednakom pažnjom kao i njihove grčke kolege, izveštavaju o tragičnom sukobu navijača zagrebačkog Dinama i AEK-a

Bivši reprezentativac Hrvatske uhapšen zbog ubistva u Atini: Svi smo iznenađeni!
Uhapšeni huligani u Atini - Copyright Profimedia/CROPIX/Ronald Gorsic

Ne stišava se bura posle tragičnog huliganskog pira navijača zagrebačkog Dinama, koji su u Atini u ponedeljak uveče ubili navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa.

Hrvatski mediji, s podjednakom pažnjom kao i njihove grčke kolege, izveštavaju o svakoj novoj informaciji koja se pojavi, a poslednja u nizu dočekana je s dozom neverice u Hrvatskoj.

Kako javljaju tamnošnji mediji, među uhapšenih huliganima koji se predstavljaju kao navijači hrvatskog šampiona nalazi se i jedan bivši reprezentativac i osvajač medalja u karateu Ivan Lulić.

Ovu infomraciju potvrdio je glavni trener karate kluba „Bušido“ Slobodan Pupovac, kojem je uhapšeni Lulić jedan od pomoćnika.

- Tačno je i tu sam informaciju dobio od njegovog najboljeg prijatelja kojem je to javila Ivanova sestra. Znam da je strastveni navijač Dinama i da je putovao na utakmice i u London i Lisabon, a kao kadet i junior osvajao je i turnire, bio reprezentativac. Zaposlen je, ima devojku i svi smo iznenađeni u klubu gde je omiljen među decom koju trenira. Čuo sam da je njegova porodica angažovala i advokata u Hrvatskoj i da pripremaju dokumentaciju za ispitivanje u nedelju - rekao je Pupovac.

Podsetimo, zbog tragičnog incidenta u Atini uhapšeno je više od 100 hrvatskih huligana, a detaljnijim ispitivanjem krug osumnjičenih za ubistvo nesrećnog grčkog mladića sužen je na 13 osoba, među kojima su devetorica Hrvata, trojica Grka i jedan Albanac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike