Grci na slobodi, stanje u bolnici nije dobro! Četvorica na intenzivnoj, među njima i Hrvat!

09.08.2023

14:49

0

Autor: A. S.

Klupko oko tragedije u Atini polako se razmotava

Grci na slobodi, stanje u bolnici nije dobro! Četvorica na intenzivnoj, među njima i Hrvat!
Tuča u Atini - Copyright Printscreen/Twitter

Velika tragedija pogodila je fudbalski svet, kada je u ponedeljak uveče u sukobu navijača AEK-a i Dinama, život izgubio Mihalis Kacuris, a detalji sukoba polako izlaze na površinu.

Nakon jezivih sukoba, uhapšeno je više od 100 navijača, mnogi su i hospitalizovani, a grčki mediji prenose njihovo stanje.

Naime, uhapšeni grčki navijači, njih četvorica, pušteni su na slobodu nakon davanja iskaza u policiji, dok se trojica Hrvata nalaze u bolnici, zbog rana od noža. Jedan od njih, više puta je operisan, pa se nalazi na intenzivnoj nezi, uostalom, kao i trojica Grka.

Više detalja o njihovom zdravstvenom stanju nije poznato, a tamošnja policija i dalje radi na rasvetljavanju ovog slučaja i pronalaženju preostalih huligana.

Prema ranijim informacijama, Grci nisu pravovremeno odreagovali i sprečili sukob, iako su imali dovoljno informacija koje su nagovestile da će doći do nemira. Zbog toga je u vrhu službe u Atini došlo do određenih promena, UEFA je u međuvremenu odložila utakmicu, ali čitav slučaj i dalje nije rešen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike