Ubica navijača AEK-a napravio veliku grešku! Policija može lako da ga identifikuje!

08.08.2023

18:21

0

Autor: A. Š.

Grčki mediji pišu da policija veruje da se među 98 uhapšenih huligana Dinama nalazi i onaj koji je ubio nesrećnog mladića

Ubica navijača AEK-a napravio veliku grešku! Policija može lako da ga identifikuje!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Velika frka podigla se u Evropi posle sukoba na ulicama Atine u kojem su, u ponedeljak uveče, huligani zagrebačkog Dinama ubili navijača AEK-a Mihalisa Kacurisa (29).

Grčki mediji iz sata u sat donose nove informacije o tragičnom događaju, koji je za posledicu imao i odlaganje prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koja je trebalo da bude odigrana večeras.

Fudbalska Evropa zgrožena je huliganskim pirom hrvatskih izgrednika, koji su, uprkos zabrani prisustva utakmici, krenuli put Atine s očiglednom namerom da izazovu haos, posle kojeg je grčka policija uhapsila 98 huligana.

Grci pišu da tamnošnji istražitelji veruju da je među njima i ubica nesrećnog mladića, koji je, prema navodima lokalnih medija, napravio ogromnu grešku ostavivši svoj DNK trag na ubijenom navijaču AEK-a.

Portal „Njuzit“ dodaje da policija trenutno uzima DNK materijal svih uhapšenih, kako bi mogla da ga uporedi sa onim koji je pronađen na odeći Kacrisa, a pored toga uzimaju se izjave očevidaca i analizira se video materijal i snimci sa mesta tragičnog događaja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike