Duljaj iz Novog Sada poslao poruku upravi Partizana! Omogućite navijačima ulaz na stadion!

06.08.2023

22:51

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih i te kako svestan koliko podrška sa tribina znači njegovim izabranicima

Duljaj iz Novog Sada poslao poruku upravi Partizana! Omogućite navijačima ulaz na stadion!
Fudbaleri Partizana - Copyright Promo/FK Partizan

Iako „rat“ navijača i čelnika Partizana sve više bukti, deluje da neki novi, lepši, vetrovi ipak duvaju oko stadiona u Humskoj. A najzaslužniji za to je Igor Duljaj. Krajem prošle sezone, kada niko nije želeo, mladi strateg je uzeo „vreo krompir“, a onda preko leta zasukao rukave i napravio tim po ukusu navijača.

To već sa velikom sigurnošću može da se tvrdi posle dva uvodna kola nove sezone Superlige, a pogotovo nakon nedeljnog gostovanja u Novom Sadu, u kojem su navijači pružili prilično brojnu i snažnu podršku njegovim izabranicima.

Upravo je to Duljaj istakao u prvi plan pošto je teren Karađorđa napustio kao pobednik (2:0).

- Kako je sve izgledalo pre mesec dana, prezadovoljan sam. Naša najveća pobeda je što smo igrama vratili navijače na stadion. Atmosfera je bila gotovo kao sa smo domaćin, a oba tima su dala doprinos fudbalskoj predstavi. Ipak, više su uživali naši navijači. Čestitam mojim igračima, ali i igračima Vojvodine – kazao je Duljaj, pa onda poslao prilično smelu, ali i te kako jasnu poruku čelnicima Partizana.

- Pozvaću i zamoliti one navijače koji su uzeli članske karte da ih vrate, da im se vrati novac i omogući besplatan ulaz ili da on bude nešto simbolično. Ništa nema cenu kao podrška. To je moja poruka ljudima, ali i navijačima da dođu u što većem broju.

A onda se strateg Partizana vratio terenu, gde je u prva dva kola Birbas Natho pokazao koliko je značajan šraf u uspešnom upravljanju Valjkom.

- Rekao sam da će Natho imati svoju ulogu i on je ima. Naravno, teško je igrati na dva fronta, ukoliko uđemo u Ligu Konferencije, te su nam potrebna pojačanja. Posebno na bočnim pozicijama gde smo limitirani zbog povrede Terzića. Imamo Trifunovića koji tek treba da raste i sazreva kao igrač. Ne treba zaboraviti ni da su Saldanja, Severina i Kanute stigli tek nedavno u klub - rekao je Duljaj.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike