Partizan i Duljaj ispunili zacrtano, Batak razočaran kako je Vojvodina kažnjena

06.08.2023

21:10

0

Autor: 24sedam

Crno-beli derbi rešili u drugom poluvremenu

Partizan i Duljaj ispunili zacrtano, Batak razočaran kako je Vojvodina kažnjena
Copyright FK Partizan

Derbi Superlige između Vojvodine i Partizana završena je pobedom gostiju od 2:0, zahvaljujući golovima Saldanje i Kvinsija Meniga.

Prvi je pred kamere TV Arena sport stao šef struke domaćina Radoslav Batak. Naravno, nije imao razloga za zadovoljstvo. Podsetimo, "stara" dama je nedavno izgubila od Crvene zvezde sa 5:0, ali i ispala iz kvalfikacija za Ligu konferencija od APOEL-a. Pa je i gust raspored "kumovao" porazu.

- Jeste i to, ali je Partizan bio konkretniji. Bili su bolji i zasluženo pobedili. Malo sam i razočaran. Iz kontranapada smo primili dva gola, iako smo imali inicijativu. Nismo smeli tako lako da gubimo lopte. Zato smo i kažnjeni - kazao je Batak, a zatim je izjavu dao i trener crno-belih Igor Duljaj.

- Prvo bih pohvalio aktere, i Vojvodinu i moje igrače i sudije. Kao i publiku. Imali su šta da vide. Dobro smo počeli, imali šanse, mada smo u jednom periodu utakmice zakazali.

U nastavku smo ostvarili zacrtano, a to su tri boda - rekao je Duljaj čiji će tim u četvrtak igrati u Azerbejdžanu u meču kvalifikacija za Ligu konferencija.

Bonus vide

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike