Pomoć Kariju stiže iz fudbalske reprezentacije! Dok čeka potpis, cepa mrežice! (VIDEO)

24.07.2023

20:11

0

Autor: A. S.

Da li bi Srbija sa njim u timu imala čemu da se nada

Pomoć Kariju stiže iz fudbalske reprezentacije! Dok čeka potpis, cepa mrežice! (VIDEO)
Aleksandar Mitrović - Copyright printscreen/tvitter/SasaLukic28

Dugo je Srbija čekala na spisak igrača za Svetsko prvenstvo u košarci, a selektor Svetislav Pešić je danas konačno obelodanio na koga računa tokom priprema. Povrede i otkazi krojili su spisak, pa je dosta drugačiji nego što se očekivalo, a fudbaler Srbije, Saša Lukić, ponudio je jedno zanimljivo rešenje Košarkaškom savezu Srbije.

Sa spiska selektora su izostala neka zvučna imena, među kojima su Nikola Jokić, Vasilije Micić i Vladimir Lučić, ali uprkos tome, na Orlove se uvek ozbiljno mora računati.

Ipak, Lukić ima jedan predlog za Pešića.

Fudbaler Fulama je na svom Tviter nalogu objavio snimak, još uvek saigrača iz Premijer lige, Aleksandra Mitrovića, sa košarkaškog terena.

 

 

 
Dok srpski napadač čeka na ozvaničenje transfera u Saudijsku Arabiju, u ekipi Al Hilal, rešio je da vežba šut na košarkaškom terenu, gde je pokazao zavidne sposobnosti.

To je objavio njegov reprezentativni saigrač, koji je tako ponudio rešenje Svetislavu Pešiću.

Uz snimak, Lukić je tagovao i Košarkaški savez Srbije i pokazao da ima rešenje za otkaze u timu koji su nastali uoči Mundobasketa.

A što se Mitrovića tiče, on čeka na ozvaničenje saradnje sa Al Hilalom. Fulam i klub iz Saudijske Arabije su pred dogovorom, pa bi tako Sergej Milinković-Savić uskoro mogao da dobije društvo.

Bonus video

Instagram

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike