TSC-u sudi Austrijanac! Prošle godine je bio u Beogradu, pravdu delio i "orlovima"

04.08.2023

10:22

0

Autor: D. N.

Ukoliko prođe dalje, ekipa iz Bačke Topole ide u plej-of za Ligu šampiona

TSC-u sudi Austrijanac! Prošle godine je bio u Beogradu, pravdu delio i "orlovima"
Harald Lehner - Copyright MN Press

Austrijski arbitar Harald Lehner deliće pravdu na prvom meču trećeg kola kvalifikacija za fudbalsku Ligu šampiona u kom će portugalska Braga ugostiti TSC u utorak od 21 čas.

Kako je saopštila UEFA, 41-godišnji Lehner će na stadionu "Munisipal" predvoditi kompletno austrijsku sudijsku ekipu. Pomoćnici će mu biti Andreas Hajdenrajh i Maksimilijan Kolbič, dok će četvrti sudija biti Kristijan-Petru Ćiokirka.

TSC će dan pre meča protiv Brage, u ponedeljak, saznati ime potencijalnog rivala u plej-ofu Lige šampiona, ukoliko eliminiše Portugalce. U slučaju da ispadne od Brage, TSC će se direktno plasirati u grupnu fazu Ligu Evrope.

Inače, Lehner je već sudio srpskim ekipama, tačnije prošle godine Čukaričkom u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Na stadionu Partizana u Humskoj bilo je 3:1 za Tvente.

Sudio je i Vojvodini, pre tri godine, kada su posle produžetaka izgubili u gostima od Standarda iz Liježa. Posle produžetaka je bilo 2:1.

Takođe, pre osam godina je u Beogradu bio sudija, kada je Srbija u prijateljskom meču slavila sa 4:1 protiv Azerbejdžana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike