Čukarički hrabro pao! Tvente u Humskoj pokazao klasu za pola sata! (VIDEO)

04.08.2022

19:51

0

Autor: 24sedam

Belo-crni na stadionu Partizana poraženi od Holanđana

Čukarički hrabro pao! Tvente u Humskoj pokazao klasu za pola sata! (VIDEO)
CUKARICKI_vs_TWENTE_10 - Copyright MN Press

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su od holandskog Tventea 3:1 (3:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, koji je odigran na stadionu Partizana u Humskoj.

Pogotke za tim iz Enshedea postigli su Dan Rots u 8. minutu, Mišel Flap u 31. minutu i DŽošua Brenet u 41. minutu, dok je jedini gol za tim sa Banovog brda postigao Stefan Kovač u 59. minutu.

Da će Holanđani doći do trijumfa bilo je nagovešteno već posle tridesetak sekundi meča kada je golman Čukaričkog Novak Mićović odbranio zicer napadaču gostiju Rikuju van Volfsvinkelu.

Nakon toga šanse pred golom "brđana" u prvih 45 minuta ređale su se kao na traci, a fudbaleri Tventea obezbedili su veliku prednost pred revanš na svom stadionu "De Grolsh" veste u Enshedeu 11. avgusta (19.00).

Gosti su u nastavku utakmice prepustili konce igre Čukaričkom što je srpski predstavnik iskoristio i smanjio prednost rivala na 3:1.
 

BLOG UŽIVO:

90. MINUT - Meč je produžen za četiri minuta.

86. MINUT - Šutirao je snažno Lučić sa 17 metara, ali je lopta išla pravo u golmana Tventea.

83. MINUT - Sve je manje nade za beogradski tim, čiji fudbaleri konstantno jurišaju ka golu Tventea.

MN Press
 

75. MINUT - Mirno je u Humskoj. Pokušavaju Brđani da stignu do drugog gola, ali nikako da dođu do konkretnije situacije pred kaznenim prostorom Tventea.

67. MINUT - Dvostruka promena kod gostiju Misiđan i Rots ustupili su mesto na terenu Černiju i Colisu.

59. MINUT - GOOOL! Čukarički smanjuje, strelac je Kovač! Potpuno zasluženo su Brđani stigli do gola. Mnogo bolji su u nastavku meča, a to su krunisali pred istek sata igre. Badamosi je sjajno na levoj strani ostavio loptu Adžiću koji je utrčao u kazneni prostor i potom proigrao Kovača za gol velike nade domaćih.

57. MINUT - Nova promena kod domaćih. Drezgića je zamenio Kovačević.

50. MINUT - Deluje da je Kerkez pogodio sa izmenama. Ovusu je stvorio sjajnu priliku za Adžića, nekadašnji Zvezdin đak je utrčao u kazneni prostor po levoj strani, izašao sam pred golmana Tventea, koji je ponovo nogom uspeo da sačuva svoju mrežu.

46. MINUT - Počelo je drugo poluvreme. Trener Brđana Dušan Kerkez napravio je trostruku promenu. Docića, Ivanovića i Endijaea, zamenili su Lučić, Adžić i Ovusu.

MN Press
 

45. MINUT - Najbolja prilika za Brđane na meču. Kovač je proigrao Endiaja, ali je šut Senegalca nogom zaustavio golman gostiju. Čim je istekao 45. minut glavni arbitar je odsvirao kraj prvog poluvremena.

43. MINUT - GOL! Tvente je ubedljiv, strelac je Brenet! Odigrao je ofanzivac Holanđana dupli pas sa kapitenom Von Volfsvinkelom, izašao sam pred Mićovića i rutinski ga matirao.

38. MINUT - Šutirao je Stevanović sa više od 20 metara, ali visoko preko gola.

30. MINUT - GOL! Vlap duplira prednost Tventea! Misiđan je prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor i "zavrnuo" loptu na penal. Vlap se našao na pravom mestu, primio je loptu i onda je plasirao u malu mrežu gola Brđana.

23. MINUT - Otvoreno se igra na stadionu Partizana na obe strane. Sada su inicijativu ponovo preuzeli gosti, ali su defanzivci Čukaričkog u nekoliko navrata izblokirali pokušaje fudbalera Tventea sa distance.

15. MINUT - Nisu se Brđani uplašili furioznog starta gostiju. Posle primljenog gola izašli su u visoki presing i nekoliko puta na ozbiljna iskušenja stavili poslednju liniju Tventea. Nažalost, izostala je bolja završnica za konkretniju priliku.

8. MINUT - GOL! Vodi Tvente! Holanđani su očigledno preozbilno shvatili današnji meč, a do vođstva su došli posle prekida. Misiđan je centrirao sa leve strane, a Rots je bio najviši u skoku i glavom zatresao mrežu Brđana. Prethodno je Mićović sjajno odbranio slobodan udarac koji je izveo Smal, ali je posle tog kornera savladan.

1. MINUT - Tek što su krenuli sa centra, gosti su imali ogromnu priliku. Misiđan je izašao sam pred Mićovića malo iskosa sa leve strane, šutirao je po zemlji ali je golman Čukaričkog uspeo da interveniše.

SASTAVI:

ČUKARIČKI: Mićović - Stevanović, Drezgić, Vujadinović, Roganović - Mijailović, Docić - Ivanović, Kovač, Ndiaje - Badamosi.
TVENTE: Unerstal - Brenet, Hilgers, Plegezuelo, Smal - Zeruk, Sadilek, Vlap - Rots, Misidjan - van Volfsvinkel.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike