Monpelje izbrisao Le Taleka zbog posete Beogradu krajem novembra?

20.12.2020

14:41 >> 16:28

0

Zvezdin Francuz se zamerio treneru i čelnicima kluba zbog čestih putovanja na Istok

Monpelje izbrisao Le Taleka zbog posete Beogradu krajem novembra?
Copyright FK Crvena zvezda/Facebook

Damijen Le Talek se nalazi na izlaznim vratima u Monpeljeu. Ako je verovati lokalnoj štampi Zvezdin Francuz napravio je sebi problem zbog crvenog kartona u debaklu (0:4) od Remsa na domaćem terenu, da bi posle toga njegova poseta Beogradu i Crvenoj zvezdi dodatno iritirala čelnike Monpelje i trenera Mišela Der Zakarijana.

Pročitajte još

Iskusni vezni igrač navikao je već upravu kluba na svoja česta putovanja ka Rusiji, gde mu žive supruga i sin, ali poslednji odlazak iz Francuske ka Istoku Evrope nije došao u pravom trenutku, smatraju u Monpeljeu.

Očigledno su u klubu još osećali frustraciju zbog ubedljivog poraza, a onda su u isto vreme stigle odluka “disciplinaca” da ga kažnjavaju sa četiri meča neigranja i njegov zahtev da putuje u Beograd, koji su supruga i on odabrali kao mesto porodičnog okupljanja na pola puta između Monpeljea i Moskve.

Menadžment Monpeljea je navodno zamerio Le Taleku što je u trenutnoj situaciji sa koronavirusom otišao van zemlje i još je zabeležena u medijima njegova poseta Crvenoj zvezdi od koje je dobio dres sa brojem 104, što je samo raspalilo njihovu ljutnju. Po odsluženju kazne Le Talek je bio na klupi protiv PSŽ, a već na sledeće tri utakmice nije bilo mesta za njega u protokolu, javlja portal Frans Blu.

Monpelje je u nedelju u popodne odigrao 2:2 u Brestu protiv domaće ekipe, a Mihajlo Ristić je ušao u igru u 83. minutu. Petar Škuletić je bio protokolu, Le Talek nije putovao sa timom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike