Kralj zahteva od Filipovića: Pusti javno audio snimak VAR komunikacije! Zašto odričan odgovor na pitanje o Mitiću!?

01.08.2023

14:10

0

Autor: A. S.

Zakuvalo se, a tek je prošlo prvo kolo

Kralj zahteva od Filipovića: Pusti javno audio snimak VAR komunikacije! Zašto odričan odgovor na pitanje o Mitiću!?
Ivica Kralj - Copyright MN Press

Meč TSC-a i Partizana podigao je veliku buru. Tek što je krenula sezona, a već na startu Superlige, crno-beli su nakon remija, 3:3, imali niz zamerki na račun glavnog sudije, Milana Mitića, ali i rad sudijske komisije. 

Tako je, nakon zvaničnog saopštenja kluba, i sportski direktor Ivica Kralj, zatražio ostavku predsednika Sudijske komisije FSS-a, Dejana Filipovića, koji se danas obratio medijima na konferenciji.

Filipović je nakon uvodnog obraćanja, odgovarao na pitanja novinara, a jedno od njih glasilo je i da li bi ponovo delegirao Mitića za ovaj susret. Njegov odričan odgovor prethodio je novoj reakciji Ivice Kralja.

Sportski direktro kluba iz Humske, sada je pozvao Filipovića da objavi audio snimak VAR komunikacije na meču Partizana i TSC, ali i da objasni zašto je odrično odgovorio na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za isti duel ako je siguran da je odradio “sjajan posao”. 

- Očekivao sam da će Dejan Filipović održati tu njegovu konferenciju “istine”, a zapravo se sve pretvorilo u nemušti fijasko. Posle svega izrečenog, po principu “verujte nama i našem poštenju, a ne sopstvenim očima”, samo sam još više uveren u svoje stavove i još rešeniji da odbranim Partizan od njega i njemu sličnih. Odričan odgovor Filipovića na kraju, na novinarsko pitanje da li bi ponovo delegirao Milana Mitića za utakmicu TSC i Partizana, zapravo najviše govori u prilog tome da su stavovi i zapažanja našeg kluba apsolutno ispravni i na strani istine, da smo teško oštećeni u Bačkoj Topoli. Pozivam zato javno Filipovića da, u ime igrača, stručnog štaba i armije navijača Partizana, na kraju krajeva u ime pomenute istine, pusti javno audio snimak VAR komunikacije sa utakmice ako je tako uveren da je sve bilo u redu – rekao je Kralj.

On je i ovom prilikom uputio poziv navijačima da se ujedine i podrže ekipu i trenera Igora Duljaja.

- Verujem da su navijači sve shvatili i iz ovog izlaganja i pozivam ih da u što većem broju dođu na stadion, da pruže podršku fudbalerima i treneru Igoru Duljaju, koji pošteno rade svoj posao i pomognu u borbi koja će očito imati i 12 igrača na terenu, ali sa suprotne strane. Stalno mi je od subote, jer sam dete kluba, napameti rečenica doajena našeg glumišta Miloša Žutića iz poznatog filma: “Nije važno kakva sila nas napada, već koliku svetinju branimo”. Partizan je i te kako naša sportska svetinja koju moramo da odbranimo od Filipovića i njemu sličnih. Zato pozivam navijače u Novi Sad i na sve sledeće mečeve, da budu vetar u leđa timu, ali i poslednji njihov bedem - istakao je Ivica Kralj.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike