Mi smo Partizan, pokazali smo kako se gine za grb: Igrači crno-belih razočarani zbog ispuštene pobede, već gledaju na narednu bitku!

30.07.2023

14:52

0

Autor: A. S.

Ali, nema vremena za tugovanje

Mi smo Partizan, pokazali smo kako se gine za grb: Igrači crno-belih razočarani zbog ispuštene pobede, već gledaju na narednu bitku!
Fudbaleri Partizana - Copyright MN Press

Nova sezona Superlige tek što je počela, a već u prvom kolu dobili smo meč koji konkuriše za meč sezone. Međutim, duel TSC-a i Partizana pored šest golova i velikog broja propuštenih prilika, obeležile su i sudijske odluke o kojima se danas priča.

Partizan se oglasio saopštenjem, ni sportski direktor Ivica Kralj nije prećutao, a igrači žale zbog propuštenih prilika.

Tako je Bibars Natho odmah nakon meča izjavio:
 
- Znali smo da igramo protiv dobrog tima. U prvim minutima su nam pronašli slabu tačku, ali smo se vratili i našli naš tempo i igrali našu igru. Srećan sam zbog gola i asistencije. Tužan, naravno, zbog penala, ali – to je fudbal. Treba da budemo ponosni na dobre stvari koje smo uradili, da se trudimo da budemo još bolji i da ovako nastavimo u sledećoj utakmici - rekao je Natho, pa dodao:

- Imamo nove igrače koji će nam sigurno pomoći, ali moramo biti strpljivi – potrebno je vreme da se adaptiraju. Mi smo Partizan, mi se uvek moramo boriti za prvu poziciju, ali smo već videli koliko je teško i koliko će biti teško boriti se protiv svih!

 
I Nemanja Stevanović je bio sličnog mišljenja.
 
- Svaka čast svakom igraču Partizana! Pokazali smo kako se gine za grb Partizana. Svi su nas otpisali, ali ova ekipa ima mnogo toga još da pokaže. Prava evropska utakmica, puno ritma, trčanja, borbe, nadmudrivanja. Svaka čast igracima TSC-a, ali danas smo, ruku na srce, bili bliži pobedi. Siguran sam da će se ovo vratiti u sledećim utakmicama. Nadam se, takođe, da ćemo imati i bolje suđenje. Ovo večeras je bilo skandalozno! Svi smo razočarani, ali bar znamo protiv čega sve treba da se borimo. I poruka za sve je da ćemo iz ovog izaći još jači i da će proraditi inat u nama. Nećemo pasti posle ovoga, iako bi svi to želeli - rekao je golman crno-belih, a potom se dotakao odbranjenog penala:

- Ne bih mnogo pridavao pažnje penalu. Trener Pantić i ja smo lepo izanalizirali ko gde šutira. Prvi penal sam zakačio loptu, drugi srećom – odbranio. Na kraju ni to nije bilo dovoljno jer smo primili gol u 97. minutu iako je nadoknada bila 5 minuta. Šta da se radi, to je fudbal. Ovo je princip po kom Partizan mora da igra, drago mi je da su to i navijači prepoznali. Iako smo odigrali nerešeno, dobili smo pohvale od njih i podršku i sigurno da će nam mnogo značiti u daljem prvenstvu, jer će nam oni biti 12. igrač pošto protiv toliko igrača i igramo na terenu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike