Zbog ovih situacija je Partizan nezadovoljan! Da li je sudija pogrešio? (VIDEO)

30.07.2023

13:10

0

Autor: A. S.

Crno-beli su izdali saopštenje u kome su naveli sve "propuste" glavnog arbitra

Zbog ovih situacija je Partizan nezadovoljan! Da li je sudija pogrešio? (VIDEO)
Copyright Twitter_rade5999

Tek što je krenula nova sezona, a Partizan ima probleme. U prvom meču, sa ekipom TSC-a, crno-beli su remizirali, ali je duel ostao u senci promašenih šansi i diskutabilnih sudijskih odluka. 

Žalili su se iz Partizana i tokom meča, a i nakon istog, pa su za danas najavili zvanično saopštenje, u kome su pobrojali sve "propuste" glavnog arbitra.

A ni navijači meč nisu ispratili u miru, pa su nakon utakmice na društvenim mrežama usledile žalbe i kritike.

Naime, pristalice crno-belih zameraju sudiji što nije sankcionisao, ili bar pregledao snimak situacije iz 18. minuta meča, kada je Nemanja Stojić udario Nemanju Nikolića i to tok je napadač Partizana bio bez lopte.

 

 

Ipak, to nije jedina situacija koja je izazvala polemiku i nezadovoljstvo. Zamerili su i odluku sudije zbog poništenog gola u 57. minutu, kada je signaliziran ofsajd Šćekića u začetku akcije. Nakon što je mladi Mihajlo Ilić postigao gol, linijski sudija je podigao zastavicu i signalizirao ofsajd i to Aleksandra Šćekića, dok je pravio blok Svetozaru Markoviću, koji se pozicionirao na drugu stativu odakle je asistirao. Tada se aktivirao i VAR, pa gol nije priznat.

Takođe, sumnju i nezadovoljstvo je izazvala i situacija dosuđenog penala za rivala nakon duela Danila Pantića i Miloša Cvetkovića, koji Ifet Đakovac nije realizovao.

Sezona je tek počela, i već je puna diskutabilnih situacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike