Zaokret! Mitrović ponovo u konkurenciji za tim Fulama!

30.07.2023

10:59

0

Autor: A. S.

Srbin odustao od transfera u Saudijsku Arabiju?

Zaokret! Mitrović ponovo u konkurenciji za tim Fulama!
Aleksandar Mitrović - Copyright Profimedia

Podigao je Aleksandar Mitrović buru na ostrvu ovog leta, najpre pregovorima sa Al Hilalom, a potom i odbijanjem da trenira dok se njegova budućnost oko transfera ne reši.

To je potrajalo, ali je izgleda i konačno rešeno, pa se Mitrović vratio treninzima u dresu Fulama.

Trener londonskog tima, Marko Silva, otkrio je da se srpski napadač vratio treninzima, kao i da je ponovo u konkurenciji za tim.

- Da, tačno je, Mitrović se vratio. Ovo je proces, nije laka situacija. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima sa kojima se povezuje. Pridružio se grupi pre nekoliko dana i nadamo se da ćemo uspeti da ga spremimo u narednim danima - rekao je Silva.

Tom prilikom, Silva je i demantovao glasine da postoje problemi između njega i srpskog špica.

- Za mene on nikada nije bio težak za saradnju. Nikad, ama baš nikad. Mnogi ljudi kažu da ima određenu auru oko sebe, ali oni koji ga poznaju znaju da nije težak za saradnju. Bio je lak za saradnju na početku priprema i biće tako i ako ostane. Mitar me poznaje, ja njega znam, zna i grupu, sve ono što mi je rekao i što sam ja njemu rekao, to ostaje između nas.

Podsetimo, Al Hilal je na adresu Fulama poslao čak dve ponude za Mitrovića, koje je londonski klub odbio, iako su bile znatno unosnije. Srpskom napadaču se to nije dopalo, pa se odlučio na bojkot.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike