Mitrogol bi mogao da postane najveći gubitnik ovog leta! Al Hilal otišao po drugog napadača, dok Srbin štrajkuje u Fulamu

29.07.2023

10:13

0

Autor: D. P.

Loša procena Srbina

Mitrogol bi mogao da postane najveći gubitnik ovog leta! Al Hilal otišao po drugog napadača, dok Srbin štrajkuje u Fulamu
Copyright Profimedia

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović stavio je sve na kocku kada je odlučio da proglasi štrajk u Fulamu, jer ga gazde premijerligaša nisu pustile u Al Hilal gde bi za godinu dana zaradio isto koliko i za tri sezone u premijerligašu.

Prema saznanjima španskog lista "As" Saudijci su se već okrenuli drugom rešenju, nestrpljivi da dovedu špica.

U njihovom novom planu je Jusuf En-Nesiri iz Sevilje za koga nude 45 miliona evra obeštećenje i još toliko su psremni da ponude igraču za tri sezone ugovora.

Ukoliko Marokanac dođe u Al Hilal, Mitroviće će postati jedan od najvećih gubitnika ovog leta.

Ostao je sasvim sigurno bez ogromne plate kakvu može samo da sanja u Engleskoj, a veliko je i pitanje kako će se prema njemu ponašati navijači Fulama ako ostane na "Krejven kotidžu".

Mitrović već desetak dana, koliko traje njegova saga oko transfera u Al Hilal, ne radi sa ekipom. Odbija da igra utakmice i zbog toga rizikuje da od omiljenog igrača u ovom timu Fulama postane nepoželjan najvernijim pristalicama.

Na društvenim mrežama nemali broj navijača Fulama likuje zbog informacije o En-Nesiriju i neprijatne situacije u kojoj se našao srpski golgeter.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike