Vojvodinu čeka teških 90 minuta i teško vreme! Da sa što boljim rezultatom dočekamo revanš u Novom Sadu

27.07.2023

07:16

0

Autor: 24sedam

Ako budu uspešni protiv Kiprana, tim Radoslava Bataka zna imena rivala

Vojvodinu čeka teških 90 minuta i teško vreme! Da sa što boljim rezultatom dočekamo revanš u Novom Sadu
Radoslav Batak - Copyright MN Press

Fudbalere Vojvodine večeras (19, TV Arena sport) očekuje prva takmičarska utakmica u novoj sezoni. Ekipa Radoslava Bataka će gostovati APOEL-u u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Novosađani su doputovali u Nikoziju i odradili trening, a Batak je održao i konferenciju za medije.

- Mnogo zavisi od ove utakmice, to je za nas veliki izazov, velika šansa. Bitno je da   budemo hrabri, disciplinovani, da se ne uplašimo, da imamo dobar ulazak u utakmicu, prvih 20-25 minuta, što zbog značaja meča, što zbog vremenskih uslova koji su teži nego kod nas - kazao je Batak.

Kao i obično, problem nože da predstavlja i visoka temperatura. Očekuje se da bude iznad 30 stepeni, što će svakako uticati na igrače.

- Prethodnih dana u Novom Sadu, po povratku sa Pohorja, imali smo slične uslove i verujem da će nam to pomoći - dodao je trener Novosađana.

Batak ne može da računa na povređene Filipa Malbašića i Asmira Kajevića, koji nisu ni doputovali na Kipar, a pod znakom pitanja su Stefan Vukić i Andrija Radulović.

- Čeka nas teških 90 minuta, svih pet izmena, potrebni su nam maksimalno spremni igrači. Sutra jeste samo prvo poluvreme, ali izuzetno je važno da bismo u što boljoj poziciji dočekali revanš u Novom Sadu - jasan je Batak, koji nije hteo da poredi da li bi bilo lakše ili teže da je trener Kiprana ostao Vladan Milojević, koga je nasledio Rikardo Sa Pinto.

Prvotimac Vojvodine Nikola Čumić rekao je da se ekipa dugo spremala za ovaj meč.

- Svesni smo da nas čeka kvalitetna ekipa sa kvalitetnim individualcima. Poštujemo ih, ali želimo da im se suprotstavimo. Sutra je prvo poluvreme, nadam se dobroj partiji i pozitivnom rezultatu, pa da u revanšu pred našim navijačima izborimo plasman u treće kolo kvalifikacija - poručio je Čumić.

Pobednik duela između Vojvodine i APOEL-a igraće u trećem kolu sa boljim iz dvomeča Vorskla Poltava (Ukrajina) - Dila Gori (Gruzija).

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike