Crno-beli junaci Jović i Saničanin: Pokazali smo ko smo i šta smo, ovo je Partizan!

26.08.2021

21:24 >> 21:29

0

Autor: Adam Štulić

Fudbaleri koji su overili evropsku jesen oduševljeni atmosferom na stadionu u Humskoj

Crno-beli junaci Jović i Saničanin: Pokazali smo ko smo i šta smo, ovo je Partizan!
Copyright Siniša Saničanin foto: MN Press

Fudbaleri Partizana igraće ove jeseni u premijernom izdanju Lige konferencija. U revanš meču plej-ofa novoformiranog UEFA takmičenja, crno-beli su na stadionu u Humskoj uspeli da nadoknade minus iz prvog meča (2:1), savladavši Santa Klaru 2:0, golovima Rikarda iz penala i Saničanina.

Iskusni defanzivac postigao je svoj prvenac u crno-belom dresu, pošto je posle kornera Jojića loptu glavm sproveo u mrežu gostiju.

– Hvala navijačima na ovakvoj atmosferi, fenomenalan je osećaj, bilo je izvanredno za igranje. Tako se namestilo, našao sam se na pravom mestu u pravom trenutku. Bilo je mnogo kritika i predrasuda posle prve utakmice, ali pokazali smo ko smo i šta smo. Pokazali smo karakter, nadigrali smo ih i prošli dalje – rekao je Saničanin.

Mlađani Nemanja Jović vratio se u startnu postavu pošto se oporavio od povrede, a u izjavi za TV „Arena sport“ bio je kratak.

Pročitajte još

– Ovi navijači, ova atmosfera… Ne znam šta da kažem. Prezadovoljan sam. Ovo je Partizan – izjavio je mladi ofanzivac kluba iz Humske.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike