Partizanov protivnik u problemima do guše: Dve decenije sam trener, nikad mi nije bilo teže!

25.08.2021

08:59

0

Trener Santa Klare Daniel Ramos na mukama jer mu se igrači sporo oporavljaju od COVID-19

Partizanov protivnik u problemima do guše: Dve decenije sam trener, nikad mi nije bilo teže!
Copyright Sejduba Suma, Rikardo na meču protiv Santa Klare/FK Partizan

Trener Partizanovog rivala u kvalifikacijama za Ligu konferencija Daniel Ramos namerava da se upusti u velike rizike kako bi se sa Santa Klarom dokopao grupne faze takmičenja. Portugalska ekipa sutra uveče (21.00, Arena Sport 1) braniće u Humskoj prednost (2:1) stečenu u prvom meču na Azorima.

Ramos je na pitanje o beogradskom revanšu dao više nego iskren odgovor:

– Utakmica u Beogradu? Trener sam skoro 20 godina, a ovaj meč sam najteže pripremio. Deset igrača se vratilo u ekipu posle preležanog COVID-19. Japanac Morita nije igrao poslednji meč u prvenstvu jer je bio povređen. Promešao sam igrače u nekoliko linija kako bih osvežio tim. Već treći dan znam da igračima koji su se vratili neće biti dobro – ističe Ramos.

Aleksandar Stanojević, Daniel Ramos/FK Partizan

Rekovalescenti posle izlečenja od virusa moraju da prođu jedan period privikavanja na rad, budući da dve nedelje nisu bili u trenažnom procecu.

– Neki od njih imaju mnogo poteškoća, ali moramo da pronađemo rešenja i moramo da rizikujemo. Treba mi više opcija za sledeće dve utakmice protiv Partizana i Žilu Visentea. Potrebno mi je još igrača.

Ramos nije pričao, ali je utakmica protiv Boaviste otkrila da Alano nije prava zamena za Karlosa Žuniora koji je između dve utakmice sa Partizanom pojačao Al Šabab iz Saudijske Arabije. Umesto njega doveden je Iranac Mohamed Mohebija, s tim da nema pravo nastupa u revanšu protiv crno-belih.

Takođe, ogorman problem u najavi dolazi iz Turske. Skauti Fenerbahčea dolaze u Beograd kako bi videli na delu Japanca Moritu, iako je njegovo učešće i dalje pod znakom pitanja.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike