Olimpik ponudio Pajeu da se "prekvalifikuje" i ostane u klubu, njegov odgovor bio "NE"!

21.07.2023

15:56

0

Autor: D. P.

Bez milosti

Olimpik ponudio Pajeu da se "prekvalifikuje" i ostane u klubu, njegov odgovor bio "NE"!
Copyright Printscreen/YouTube

Predsednik Olimpika Marsej Pablo Longorija i Dimitri Paje danas su zajedno izašli pred novinare da bi saopštili kraj saradnje.

Paje je konferenciju završio u teškom emotivnom stanju sa suzama u očima zbog odlaska iz kluba za koji je navijao kao dete i zbog kojeg je napustio Vest Hem i Premijer ligu da bi ispunio dečački san.

- Nije lak trenutak. Sazvali smo ovu konferenciju za štampu da objavimo da smo odlučili da ne nastavimo avanturu sa Dimitrijem Pajetom. Prošlo je mnogo nedelja razgovora. Odlučili smo da idemo svojim putem. Dimitri, ti si veoma važan deo ovog kluba, inspirisao si mnoge navijače. Delili smo lepe trenutke, ali i u teškim trenucima si pomogao klubu. Ako moram da te definišem u dve reči, rekao bih genije i talenat. Pružio si mnogo zadovoljstva našim navijačima i zaslužio poštovanje fudbalskog sveta. Teška je odluka koju treba doneti kao klub, ali mi to uzimamo znajući da je to ono što je najbolje za klub - objasnio je surova pravila fudbalskog života prvi čovek Marseja.

 

 

- Nije lako svariti, ali zaslužio sam iskren odnos. Klub mi je ponudio "prekvalifikaciju", ali još me vuče ljubav prema lopti - rekao je Paje.

- Nema ljutnje. Loše bih to podneo da klub nije bio dobar prema meni. Bili su i više nego dobri. To je fudbal. Kako godine prolaze, imamo tendenciju da igramo sve manje, ali moramo da poštujemo njihove odluke, da poštujemo ono što oni nameću. Biću prvi navijač OM-a. Želim da se izvinim saigračima... (suze). Dobio sam dosta poruka, ali nikome nisam odgovorio jer nisam mogao da govorim. Izvinjavam se njima.

Paje je odigrao 326 mečeva za devet sezona u Marseju. Postigao je 78 golova i zabeležio 95 asistencija.

BONUS VIDEO:

Košarkaški savez Srbije

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike