Da li je Votford na ovaj način otkrio razlog otkaza Vladimira Ivića?

20.12.2020

16:40 >> 17:47

0

Autor: Adam Štulić

Direktor engleskog tim se oglasio na zvaničnom Tviter nalogu kluba

Da li je Votford na ovaj način otkrio razlog otkaza Vladimira Ivića?
Copyright Profimedia.rs

Sigurno je Vladimir Ivić znao u koliko specifičnu sredinu stiže kada je odlučio da sedne na klupu Votforda, ali zov rada u kolevci fudbala bio je jači od činjenice da je nekadašnji premijerligaš, zaključno sa srpskim strategom, od 2012. godine otpustio čak 12 trenera.

Pročitajte još

Votford je sa Ivićem na klupi, u trenutku otkaza nekadašnjeg trenera PAOK i Makabija iz Tel Aviva, bio četiri boda od pozicije koja automatski vodi u Premijer ligu naredne sezone, imao je drugu najbolju defanzivu u, po mišljenju mnogih, najzahtevnijoj ligi na svetu, kao i najbolji učinak na domaćem terenu (zajedno sa Bornmutom i Midslbroom), ali sve to nije bilo dovoljno da menadžer meseca sačuva posao.

Spekulisalo se po ostrvskim medijima da je Iviću “glave došao” sukob s kapitenom tima Trojem Dinijem, a sada je ta tvrdnja, doduše, između redova, dobila potvrdu s najviših instanci kluba.

– Niko u klubu nema dilemu u visok nivo profesionalnosti Troja Dinija u njegovom radu. Troj brzo sam prijavi kada njegovo stanje nije u skladu sa profesionalnim standardima, ali zadovoljni smo što to sada nije slučaj. Moramo da nastavimo, i Troj, kao kapiten, imaće glavnu ulogu u ostvarivanju naših ciljeva ove sezone – rekao je, putem zvaničnog tviter naloga kluba, izvršni direktor Skot Dukbari.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike