Sergej salutirao navijačima Al Hilala, očekuje se i Mitrović! Sad se zna kako su Arapi ubedili centarfora Fulama!

13.07.2023

08:23

0

Autor: D. P.

Mnogo, mnogo razloga

Sergej salutirao navijačima Al Hilala, očekuje se i Mitrović! Sad se zna kako su Arapi ubedili centarfora Fulama!
Sergej i Mitrogol - Copyright Al Hilal

Sergej Milinković-Savić nakon prelaska u Saudijsku Arabiju, u tim Al Hilala, "salutirao" u dresu novog kluba kao pravi "Serdžent" ("Narednik", nadimak iz Italije).

Očekuje se da ih sledeći pozdravi Aleksandar Mitrović. Centarfor Fulama u prvom momentu nije dobio dozvolu kluba na ponudu Al Hilala da dođe za obeštećenje od 30 miliona evra.

Ipak, sa Ostrva od jutros dolaze i drugačije informacije, što bi moglo da znači da su Arapi uspeli da "otope" ledene Engleze i da ih još jednom nateraju da razmisle o njihovoj ponudi.

 

 

Kada je reč o igraču, njegova želja da se preseli na Bliski istok nije sporna. Mitroviću je obećana plata od 21,3 miliona funti, što je skoro 25.000.000 evra na godišnjem nivou. Na nedeljnom, to bi značilo da će centarfor Srbije zarađivati fantastičnih 467.000 evra, skoro četiri puta više od zarade koju trenutno dobija u Londonu.

Bivši as Liverpula Deni Marfi u emisiji "Talk Sport" opravdao je želju Mitrovića da ode za većom zaradom:

- Prima veliku platu u Fulamu i smatra se najplaćenijim igračem u klubu. Ima 28 godina i može da zaradi pet puta više od svoje trenutne plate, da li ga zaista možete kriviti zbog toga - rekao je Marfi.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike