Šta je ovo, ljudi? Ludnica! PSŽ odbio 170 miliona za Mbapea: Real čeka do kraja dana i odustaje!

28.08.2021

09:57 >> 09:58

0

Neverovatno uzbudljiv kraj prelaznog roka

Šta je ovo, ljudi? Ludnica! PSŽ odbio 170 miliona za Mbapea: Real čeka do kraja dana i odustaje!
Copyright Kilijan Mbape, Tanjug, AP Photo/Francois Mori

Čuvena rečenica još čuvenijeg jugoslovenskog sportskog komentatora Mladena Delića može se komotno primeniti na kraj prelaznog roka.

Šta je ovo, ljudi? Ludnica!

Najnovije vesti koje donosi ugledni francuski list Le Parisien kažu da je PSŽ odbio ponudu Real Madrida za Kilijana Mbape. Klubu iz Pariza nije dovoljno 170 miliona evra plus deset miliona u bonusima. A već je bilo poznato i koji će broj Kilijan zadužiti u Madridu.

Printscreen

Stvari se dodatno komplikuju nakon stava čelnika “kraljevskog kluba” koji, kako se navodi, poručuju da će odustati od dogovora ukoliko do sporazuma ne dođe do kraja današnjeg dana.

Prelazni rok traje do utorka, a isksutvo nam govori da možemo da očekujemo i nemoguće rasplete. Sigurno je da Real nije jedini koji želi Mbapea u svojim redovima, a činejnica da je PSž odbio toliki novac može da se protumači i kao naznaka da se sprema neka veća ponuda od nekog drugog kluba.

Pročitajte još:

Najnestrpljiviji su sigurno brojni navijači Reala, kojima sigurno nije dobro kada pričitaju ovakve vesti. Ali i oni, baš kao i svi ostali zaljubljenici u fudbal mogu samo da sede i čekaju rasplet.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike