Gotovo je, Madrid "gori"! Mbape u petak potpisuje za Real!

26.08.2021

20:14 >> 20:36

0

Autor: Adam Štulić

Marka piše da su PSŽ i Madriđani postigli dogovor

Gotovo je, Madrid "gori"! Mbape u petak potpisuje za Real!
Copyright Tanjug/AP Photo/Christophe Ena

Madrid je na nogama, Kilijan Mbape u petak stiže na “Santijago Bernabeu” kako bi potpisao ugovor sa “kraljevskim klubom”. Posle svega, potpuno očekivan rasplet u kojem su svi dobili ono što su hteli – PSŽ nešto više novca, Real igrača kojeg je silno želeo dugo vremena, a francuski napadač priliku da se oproba u jednoj od najjačih liga Evrope.

Ekskluzivnu informaciju u četvrtak uveče donela je “Marka”, koja piše da su čelnici dva kluba postigli dogovor po kojem će Real na račun Parižana uplatiti 170 miliona evra , plus dodatnih 10 kroz određene bonuse.

Ugledni madridski list navodi da bi francuski superstar već u petak trebalo da se pojavi u Madridu na potpisu ugovora, posle čega će otputovati nazad u domovinu kako bi se naredne nedelje stavio na raspolaganje nacionalnoj selekciji za meč sa Bosnom i Hercegovinom.

Iako je prvi čovek Parižana Al Kelaifi bio ljut na kolege iz Madrida, dve strane su tokom četvrtka razmenili mejlove posle kojih su utanačili sve detalje posla, koji je “morao” biti završen zbog izričite želje Mbapea da promeni sredinu.

Jedan od najboljih fudbalera sveta i projektovani naslednik Ronalda i Mesija na svetskoj fudbalskoj mapi najskuplji je igrač u istoriji madridskog Reala i drugi najskuplji ikada u svetu fudbala, gde je još uvek neprikosnoven Nejmar, koga je PSŽ 2017. godine Barseloni platio 222 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike