Trener omladinaca vodi Radnički u Humskoj: Daćemo sve da iznenadimo Partizan

28.08.2021

13:09 >> 13:28

0

Nišlije u Humskoj nemaju šta da izgube

Trener omladinaca vodi Radnički u Humskoj: Daćemo sve da iznenadimo Partizan
Copyright Radnički - Partizan/MN Press/Marko Metlaš

Nije sezona počela onako kako su očekivali u niškom Radničkom, pa je ceh zbog lošeg starta platio tener Aleksandar Stanković.

Na klupu je seo dosadašnji trener omladinskog tima sa Čaira Vladimir Đorđević, koji će debi imati na uvek teškom gostovanju Partizanu.

Utakmica u Humskoj, u kojoj neporaženi crno-beli dočekuju ranjenog gosta, igra se u nedelju od 21.00 uz direktan prenos na TV Arena sport, a trener Đorđević naglašava da će ovaj meć za njega biti veliko isksutvo.

Standings provided by SofaScore LiveScore

– Za mene je velika čast što sa dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mlađim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad. Nas čeka meč protiv velikog tima. Nemamo šta da izgubimo u Beogradu – poručio je novi šef struke Nišlija, pa dodao da i pored svega u Humsku ne dolazi sa “belom zastavom”:

– Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Očekujem od naših igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit. Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih 90 minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju sa njima. Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati svoje šanse tokom
susreta.

Pročitajte još:

Radnički iz NIša se posle šest odigranih kola nalazi na 12. mestu tabele Superlige sa jednom pobedom, tri remija i dva poraza. Partizan je trenutno drugi sa pet vezanih trijumfa i dve utakmice manje od ekipe TSC, koja se nalazi na čelu tabele posle nepotpunog sedmog kola.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike