Oni nisu u stanju da plate struju, a igrači treba da im veruju! Đurić žestoko po upravi Partizana, potkačio i Natha!

10.07.2023

13:39

1

Autor: A. S.

Bivši predsednik kluba iz Humske oštar prema naslednicima

Oni nisu u stanju da plate struju, a igrači treba da im veruju! Đurić žestoko po upravi Partizana, potkačio i Natha!
Dragan Đurić - Copyright MN Press

Nedavno su u javnosti isplivale informacije da je stadion Partizana ostao bez struje, zbog duga koji crno-beli imaju prema EPS-u. Za klub renomea i istorije koju poseduje tim iz Humske, to su poražavajuće vesti.

Kritike na račun uprave izneo je i nekadašnji predsednik Partizana, Dragan Đurić.

- Ljudi koji vode klub nisu u stanju da plate struju, a onda bi neki igrač trebalo da im poveruje da će mu redovno isplaćivati platu? Pa, gde to ima!? Žao mi je što država dopušta propast i neće da se umeša. Ako prođe još malo vremena, tu ni država neće moći da pomogne. Ova uprava funkcioniše kao da joj je cilj da uništi Partizan - rekao je Đurić, prenosi Informer.

Đurić se tu nije zaustavio, već su usledile kritike i na račun prvotimca Partizana Bibrasa Natha, koji je nedavno istakao da crno-beli u novoj sezoni neće biti u prilici da se bore za titulu, odnosno da imaju samo "jedan odsto šanse da osvoji titulu".

- Tragedija je što Natho nešto priča. Čovek ima 45-46 godina, stariji je od mene. Došao je tu iz Izraela da on govori Partizanovim klincima da neće osvojiti titulu. Sve je jasno kad je on jedan od glavnih igrača, onda možete da zamislite kakav je to tim. Kako i da osvoje titulu kad se ne pojačavaju? Svi dovode nekog, Zvezda, Čukarički, Vojvodina, samo Partizan izmišlja nekakva pojačanja iz Severne Koreje ili drugih liga iz Afrike. Katastrofa - istakao je Dragan Đurić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike