Bojan Ostojić u emotivnom pismu navijačima Partizana: Ljubav prema klubu nikada ne prestaje, ona živi doveka!

09.07.2023

10:47

0

Autor: D. P.

Kraj lepe karijere

Bojan Ostojić u emotivnom pismu navijačima Partizana: Ljubav prema klubu nikada ne prestaje, ona živi doveka!
Bojan Ostojić - Copyright MN Press

Doskorašnji štoper Partizana Bojan Ostojić odlučio je da kaže dosta aktivnom igranju fudbala. 

Ostojić se oprašta od fudbala u 39. godini, posle dve decenije igranja na vrhunskom nivou za Slobodu Užice, Radnički Kragujevac, Novi Pazar, Voždovac, Čukarički i Partizan. Poslednnju sezonu proveo je u Teleoptiku, a sada je spreman da otvori novu stranicu u sportskoj karijeri:

- Posle dve decenije igranja najlepše igre, došlo je vreme da stavim tačku na period života i sporta koji me je ispunjavao otkako znam za sebe. Nije bilo lako oprostiti od Partizana prošloga leta, bilo je to kao da odlazim od porodice, ali sam taj rastanak u prethodnoj godini nadomestio sa sjajnim momcima u fudbalskom klubu Teleoptik, na čemu sam zahvalan - napisao je Ostojić i dodao da će sada biti trener u stručnom štabu Smedereva:

- Kao igrač-trener, završio sam potrebne licence i shvatio da je u fudbalu važno dati sve od sebe u svakom momentu, ali i jednako važno znati kada se povući. Stoga sam doneo odluku da krenem u nove izazove u životu i fudbalu, u trenerske vode, za početak kao pomoćnik Saši Mićeviću u fudbalskom klubu Smederevo. Želja mi je da svoje igračko znanje i iskustvo prenesem na mlade, pomognem im da se izgrade i kao igrači i kao ljudi!

Ostojić se zahvalio bivšim klubovima i saigračima, koji su ga, kako je napisao "negovali kao sina":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Ostojic (@ostoja_23)

- Hvala svim bivšim saigračima, trenerima, ljudima sa kojima sam praktično živeo i saradjivao gde god da sam igrao, navijačima na prelepom putovanju koje bez njih ne bi imalo smisao.
Hvala bivšim klubovima Sevojnu gde sam ponikao, Slobodi iz Užica, Radničkom iz Kragujevca, BASK-u, Novom Pazaru, Voždovcu, Čukaričkom i Partizanu što su me primili, negovali kao sina i napravili boljim čovekom. Svaki od njih ima posebno mesto u mojim sećanjima, srcu i svaki je na svoj način važan za karijeru koja je trajala punih 20 godina, protkana na kraju samo lepim uspomenama.

- Na kraju, mom Partizanu i navijačima još jednom hvala na svemu, hvala što su mi karijeru u poslednjih sedam godina učinili posebnom, činjenicom da sam nosio najlepši crno-beli dres, da sam u njemu osvojio najsladju duplu krunu u istoriji kluba i da ću jednom sa ponosom o tome moći da pričam i prepričavam deci i unucima. Prirodno je, iako teško, da jednom mora doći do rastanka, ali ljubav prema klubu nikada ne prestaje, ona živi doveka! Za nove generacije - živeo Partizan!

Ostojić je osvojio jednu titulu i tri kupa sa Partizanom, od kojih je jedan bio zaslužen njegovim golom protiv Crvene zvezde na Marakani. 

Osvojio je i jedan kup sa Čukaričkim, kada je savladao svoj budući klub.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike