Italijan najstrašnije izvređao Mbapea: Apsolutna sramota, bez poštovanja prema klubu koji ga je napravio globalnom zvezdom

10.07.2023

13:00

0

Autor: D. P.

Di Kanio bez kočnica

Italijan najstrašnije izvređao Mbapea:  Apsolutna sramota, bez poštovanja prema klubu koji ga je napravio globalnom zvezdom
Kilijan Mbape - Copyright Profimedia

Imidž Kilijana Mbapea je u opasnom padu, a kako stvari stoje, nema naznaka da će se zaustaviti ovaj negativni trend, jer u francuskoj štampi i na internet portalima sve je više naslova koji dovode u sumnju njegov moral.

Čak i kada zafali materijal, pojavi se nešto što se uveze sa strane kao na primer intervju legendarnog Italijana Paolo Di Kanija koji je za "Skaj Sport Italija", ničim izazvan, baš izvređao Mbapea.

- PSŽ je sam kriv što je došao u ovu situaciju, razmazio ga je i napravio od njega globalni brend. Klub je već loše postupio prošle godine, a sada Mbape nastavlja da se igra. Možemo pričati o greškama PSŽ, ali postoji i nepristojnost dečaka, jer je to već iskoristio prošle godine. Sada želi da igra godinu dana, a zatim da ode kao slobodan igrač da uzme i novac od Real Madrida - rekao je Di Kanio.

U nastavku Italijan je bio još žešći sa rečnikom, nazvavši Mbpaea "apsolutnom sramotom", jer nema poštovanja prema klubu u kojem je zaradio između 200 i 300 miliona evra.

Mbapea i dalje smatra simpatičnim oko 70 odsto anketiranih u Francuskoj, ali je dosad izgubio deset bodova u odnosu na 2019. godinu, prema ispitivanju sprovedenog za RTL.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike