Vlahović ide u Premijer ligu? U Juventus stigla prva zvanična ponuda za Srbina - nije impresivna!

02.07.2023

16:43

0

Autor: A. Š.

Stara dama biće na velikim iskušenjima oko toga da li ovog leta prodati reprezentativca Orlova

Vlahović ide u Premijer ligu? U Juventus stigla prva zvanična ponuda za Srbina - nije impresivna!
Dušan Vlahović - Copyright Profimedia

Status Dušana Vlahovića u Juventusu još nije tačno definisan. U ovom trenutku deluje da je rukovodstvo „stare dame“ u velikom procepu razmišljanja oko toga da li ovog leta prodati reprezentativca Orlova ili ne.

Jer, nema dileme da bi transferom srpskog napadača poprilično osiromašena kasa torinskog velikana bila dobrano popunjena, ali isto tako postavlja se pitanje može li Masimilijano Alegri da na tržištu pronađe podjednako kvalitetnu zamenu.

Od momenta kada je postalo izvesno da Juve naredne sezone neće igrati Ligu šampiona u medijima su počele spekulacije o Vlahovićevom odlasku iz Juventusa. Najviše se kao potencijalna nova destinacija pominjala Premijer liga, a sada je stigla potvrda da to nije bilo bez osnova. Jer, na „Alijanc“ stadion je stigla prva zvanična ponuda za Vlahovića – Čelsi je ponudio 60 miliona evra.

Tu informaciju objavio je najugledniji italijanski sportski list „Korijere delo Sport“, uz dodatak da je upravo Duci najveća želja novog menadžera „plavaca“ Maurisija Poketina. Ipak, italijanski mediji navode da će rukovodstvo Juventusa najverovatnije da odbije ponudu Čelsija, pošto ne želi da pusti Vlahovića da napusti klub za manje od 70 miliona evra uz dodatne bonuse.

Predstavnici dva kluba trebalo bi da se sastanu naredne nedelje gde će pregovarati o eventualnom transferu srpskog napadača u klub sa "Stamford bridža".

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike