Moja želja je da završim karijeru u Partizanu! Šćekić rečima miluje navijače crno-belih, i dalje želi da se dokazuje! (VIDEO)

03.07.2023

12:11

0

Autor: A. S.

Crnogorski reprezentativac silno motivisan i u drugom mandatu u Humskoj

Moja želja je da završim karijeru u Partizanu! Šćekić rečima miluje navijače crno-belih, i dalje želi da se dokazuje! (VIDEO)
Aleksandar Šćekić - Copyright MN Press

Fudbaleri Partizana su proteklu sezonu završili na četvrtom mestu u domaćem šampionatu, što je u novijoj istoriji jedan od lošijih rezultata. Loši rezultati izazvali su nezadovoljstvo kod navijača i stručnog štaba, pa se sada radi na pojačanjima.

Tako se u Humsku vratio crnogorski reprezentativac – Aleksandar Šćekić. On je crno-beli dres nosio od 2018. do 2021. godine.

- Kao što navijači znaju, sve što budem imao – daću. Moj zadatak i cilj je i da mlađe momke, koji su tu, uvedem u tim i da ih zajedno sa otalima izvedem na pravi put - rekao je Šćekić za sajt kluba, pa dodao da nije imao dilemu kada je stigla nova ponuda:

- Najveću želju i motivaciju sam imao dok sam bio u Partizanu. Tako je i sada. Čim sam dobio poziv od uprave Partizana, odmah sam prihvatio i tražio raskid ugovora u Izraelu, na svoju štetu, samo da bih došao ovde. Imam najviše motivacije, želje i volje za dokazivanjem, borbe na terenu kada sam u ovom dresu. Na kraju, to sve daje želju i da pokušamo da osvojimo neki trofej.

Tandem sa Belićem

- Kristijan je mlad igrač. Gledao sam svaku utakmicu Partizana i sviđa mi se kako izgleda. Agresivan je, a ja kao iskusan pored njega, daću mu par saveta, pomoći ću mu. I on će sa druge strane meni.

Razlika u odnosu na prvi mandat postoji, ali ni sada, kao ni tada, nije idealno.

- Kada sam došao u Partizan prvi put bio je loš period. Bilo je dosta oscilacija, tada smo završili kao treći u prvenstvu. Prošao sam taj težak period. Sada ponovo dolazim u trenutku kada nije sve idealno. Možda nisu sve ni fudbalske stvari, nego i van, atmosfera, druženje – to je suština da bi došlo do boljitka.

Veza sa Partizanom je mnogo veća nego što se to može videti.

- Za Partizan me veže sve! Teleoptik i svlačionica, stadion, sam izlazak na teren i svaki put jedva čekam trening i utakmicu. Dosta igrača je priključeno iz omladinske škole, moramo imati strpljenja za njih, a ciljevi su zaista uvek najveći - kazao je Šćekić i na kraju dodao:

- Moja želja je da završim karijeru u Partizanu i nadam se da ću je završiti ovde!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike